avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... certificat de membru: asistent medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

certificat de membru: asistent medical

buna ziua
Am o intrebare si sper sa fie cineva in tema sa ma poata ajuta ,am terminat scoala postliceala sanitara in august 2004 nu am reusit sa ma angajez pina in anul perioqada in care am fost in CIC 2007 cind am profesat 2 luni apoi am plecat din tara ( nu am obtinut ALP) acum sunt angajata la un cabinet de 2 saptamini dar am nevoie de certificat de membru il pot obtine , se considera ca in astia 6 ani de cind am terminat scoala 2 ani am fost in CIC , ?
in legislatie asa scrie ca se scad din cei 5 ani in care nu ai profesat concediu de crestere copil.

multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Buna ziua am terminat scoala postliceala sanitara in anul 2007.pot ... Iulia 8 Iulia 8 Buna ziua Am terminat Scoala Postliceala Sanitara in anul 2007.Pot sa obtin Certificat de conformitate pentru a profesa in Germania? Mentionez ca lucrez in ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de libera practica iuliagabudean iuliagabudean buna seara as avea si eu o nelamurire daca se poate:eu am terminat in 2011 asistent medical generalist,iar pana in prezent nu am lucrat in domeniu deoarece am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua eliberare aviz libera practica sau reatestare mihai alexandru teodorescu mihai alexandru teodorescu Buna ziua va rog daca se poate sa ma ajutati cu o informatie.Am terminat scoala postliceala sanitara in anul 2015 iar in tot acest timp nu am profesat,nu am ... (vezi toată discuția)