avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Am terminat Scoala Postliceala Sanitara in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Am terminat Scoala Postliceala Sanitara in anul 2007.Pot ...

Buna ziua
Am terminat Scoala Postliceala Sanitara in anul 2007.Pot sa obtin Certificat de conformitate pentru a profesa in Germania?
Mentionez ca lucrez in domeniu de 2 ani in Germania,dar ca infirmiera.Pentru recunoasterea studiilor imi cer acest certificat de conformitate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:25, 5 Septembrie 2022
În tara ați lucrat?
Buna ziua!In tara am lucrat ca maistru instructor -asistent medical generalist intr-o Scoala Postliceala Sanitara 11ani.In anul 2019 am plecat in Germania unde am muncit 2 ani tot in domeniul medical.Anul trecut am depus dosarul pentru recunoastere studiilor la autoritatile din Germania, dar imi lipseste acest certificat de conformitate.
Intrebarea mea este:ce acte imi trebuie de la angajatorul din Germania pentru a dovedi ca am avut continuitate in munca si ca mi-am pastrat abilitatile practice?

Cornel Vasile a scris:

În tara ați lucrat?

Acte necesare pentru eliberarea certificatului de conformitate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de libera practica iuliagabudean iuliagabudean buna seara as avea si eu o nelamurire daca se poate:eu am terminat in 2011 asistent medical generalist,iar pana in prezent nu am lucrat in domeniu deoarece am ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati,daca se poate anucy anucy Buna ziua,sora mea cea mica aterminat scoala post liceala sanitara in anul 2001,nu a profesat,acum insa sa inscris la ordinul asistentilor pentru stagiu.face ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diploma asistent medical generalist tudor1973 tudor1973 Buna ziua! In anul 1997 am absolvit Scoala Sanitara Postliceala CAROL DAVILA Suceava iar la absolvire am primit diploma pe care scrie : CERTIFICAT DE ABSOLVIRE ... (vezi toată discuția)