avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Activitate Helenitarose

Activitate Helenitarose

Am citit mai multe post-uri despre acest subiect insa nu am inteles exact cum se procedeaza.
In blocul in care locuiesc unul din vecinii de la ultimul etaj vrea sa reparam acoperisul. Mentionez ca noi avem pod si nu subsol. Nu stiu exact cat de serioase sunt problemele pe care le au in apartament, acestia mentionand "ca le ploua in casa". Eu ma tem ca vor chema niste "meseriasi" care vor lucra dupa ureche, si nu as vrea sa ma trezesc intr-o situatie de genul care se mai vad pe la televizor - vine furtuna, zboara acoperisul cine stie pe unde si peste ce, iar atunci cine plateste daunele.
Pentru a fi cat mai corect si legal cum ar trebui procedat?
Eu locuiesc la parter, insa cred ca toti vecinii ar trebui sa plateasca pentru reparatia acoperisului. Si sunt cam jumatate din acestia care nu vor sa dea bani. In acest sens ce se poate face?
Multumesc.
Răspuns la discuția Sponsorizare master angajat
Multumesc pentru raspunsuri.
Societatea la care lucrez imi va plati scolarizarea pentru cei doi ani de master.
Vor sa inchei un contract de sponsorizare prin care ma oblig ca 3 ani dupa incheierea masterului sa nu parasesc societatea.
Va rog sa ma ajutati cu detalii despre acest contract de sponsorizare (legea care-l guverneaza, alte informatii), si daca exista posibilitatea de a ma elibera din acest contract daca returnez banii.
Va multumesc anticipat.