avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Activitate anca_sabau2002

Activitate anca_sabau2002

buna.copilul meu a implinit 2ani acum in 25sept.m-am prezentat in 27 sept la servici.trebuie sa te intorci la servici in ziua urm dupa ce a implinit copilul 2ani.eu am facut o adresa catre firma in care am specificat ca pe data de 25 sept s-a inchiat concediu de ingrijire copil pana la varsta de doi ani si le aduc la cunostinta ca incepand cu data de 27 sept imi reiau activitatea in baza aceluias contract individual de munca -contract ind de munca ce a fost suspendat temporar pe perioada concediului de ingrijire copil pana la varsta de doi ani.in cazul meu 25 sept a cazut pe ziua de sambata,motiv pt care m-am prezentat abia pe data de 27 fiind prima zi lucratoare dupa data de 25.bafta!sanatate fetitei tale!
buna,numele meu este anca.pe data de 25 sept 2010 baietelul meu a implinit doi ani.data de 25 sept a cazut pe ziua de sambata motiv pt care eu pe data de 27 sept 2010 m-am intors la serviciu ptr a-mi relua activitatea.conducerea lipsea din tara nu mi s-a inmanat nici o decizie si contabila sefa m-a trimis acasa pana pe data de 01 noiembrie 2010 cand se va intoarce conducerea.m-am dus direct la juristul de la itm.i-am povestit cele intamplate la care mi-a spus sa fac o adresa catre firma prin care sa anunt conducerea incetarea concediului de ingrijire copil pana la doi ani si reluarea activitatii.m-am intors la firma am facut adresa respectiva i-am dat un nr de inregistrare si m-am dus in birou.i-am inmanat adresa inregistrata persoanei de la resurse umane.le-am spus ca eu mi-am facut datoria de a ma prezenta la lucru,am adus si intintarea mea si astept o decizie din partea firmei.sefa mea fiind pe avion,i s-a transmis un sms pe tel mobil cum ca m-am prezentat la lucru si am cerut sa mi se de-a de lucru.sefa a transmis un sms cum ca mi se vor face formalitatiile ptr somaj.dar tot nu am primit nimic scris.am stat la servici pana la sf programului si am venit acasa.a doua zi fiind copilul bolnav am mers la medic si am obtinut foaie de boala pana in data de 04,10,2010.responsabilul de la resurse umane urma sa se documenteze in ce conditii imi desface contractul de munca.mi s-a comunicat tel ca mi se va intocmi preaviz incepand cu data de 27,09,2010.e normal sa mi se intocmeasca cu data de 27 preavizul atata vreme cat eu am fost prezenta la servici/?tot ea mi-a comunicat baza de calcul a somajuluisi anume ultimele venituri din 12 luni pe perioada lucrata.azi mi s-a solicitat o adeverinta de la directia muncii cu ultimele mele venituri pe ultimele 6 luni pt a-mi calcula foaia de boala.intrebarea mea e care e baza de calcul a foii de boala,salariul de incadrare sau indemnizatia de ingrijire copil?