Fetita mea implineste 2 ani in luna noiembrie.Trebuie sa revin la munca exact in ziua in care implineste 2 ani,sau mai devreme sau mai tarziu?Ce trebuie sa scriu in cererea de revenire?
Daca pana sa raman in concediu eram trimisa in detasari in strainatate,care tin 2 luni,nu exista posibilitatea ca,acum sa nu mai pot fi trimisa,avand in vedere ca am un copil mic,totusi,la 2 ani?Mi=ar fi greu sa stau 2 luni in tara si 2 in strainatate...Mai exista si alte avantaje pentru mamele cu copii mici,pe care as putea sa le cer?
Va multumesc.
Va prezentati la munca in ziua cand fetita dvs. implineste 2 ani, insa in prealabil faceti o cerere catre angajator in care solicitati reluarea raportului de munca in care mentionati ziua in care reveniti la serviciu si anexati o copie xerox a certificatului de nastere al fetitei sa se vada ziua in care implineste 2 ani.
buna.copilul meu a implinit 2ani acum in 25sept.m-am prezentat in 27 sept la servici.trebuie sa te intorci la servici in ziua urm dupa ce a implinit copilul 2ani.eu am facut o adresa catre firma in care am specificat ca pe data de 25 sept s-a inchiat concediu de ingrijire copil pana la varsta de doi ani si le aduc la cunostinta ca incepand cu data de 27 sept imi reiau activitatea in baza aceluias contract individual de munca -contract ind de munca ce a fost suspendat temporar pe perioada concediului de ingrijire copil pana la varsta de doi ani.in cazul meu 25 sept a cazut pe ziua de sambata,motiv pt care m-am prezentat abia pe data de 27 fiind prima zi lucratoare dupa data de 25.bafta!sanatate fetitei tale!
1. Activitatea se reia a doua zi dupa ce copilul implineste 2 ani.
2. Ziua in care copilul implineste 2 ani este ultima zi de plata a indemnizatiei pentru CCC.
3. Scriptic, activitatea poate incepe si in zi nelucratoate (sambata, duminica sau alta zi de sarbatoare) pentru a avea continuitate.