avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare concediu crestere copil si angajare in cadrul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare concediu crestere copil si angajare in cadrul altei institutii

Buna ziua,
Sunt in situatia urmatoare, pe 24 septembrie ( pica int-o zi de sambata) inceteaza concediul crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani, -24 sept fiind ziua in care copilul implineste 2ani.
Cu ce data trebuie sa incep activitatea cu 23 sept (vineri) sau 26 sept (luni), la firma de la care am intrat in CCC si cu ce data pot cere incetarea CIM cu acordul partilor in situatia in care mi-am gasit de lucru in cadrul altei societati si se doreste incepere imediata a activitatii?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:46, 6 Septembrie 2011
1. Ultima zi de CCC este aceea in care copilul implineste 2 ani.
2. - Prima zi de reluare a activitatii este ziua urmatoare aceleia in care copilul implineste 2 ani.
- In cazul dvs. incetarea suspendarii CIM si reluarea activitatii in baza aceluiasi CIM se face cu data de 25 septembrie, chiar daca aceasta zi pica intr-o duminica (zi nelucratoare).
3. Incetarea CIM cu acordul partilor se poate face cu data de 25.09.2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere pentru cel de-al doilea copil anca_h anca_h Buna ziua! Sunt mamica unei fetite care urmeaza sa implineasca intr-o saptamana 2 ani, sunt pe indemnizatie de crestere a copilului si sunt insarcinata cu al ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic resurseumane12 resurseumane12 data nastere copil 2.06.2010 sfarsit perioada suspendare 1.06.2010. cerere anjagat reluare activitate 4.06.2012 ce acte se intomesc si daca este corecta ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic si sarcina cu risc DeliaCristina DeliaCristina Buna ziua! O prietena de-a mea trebuie sa revina din CIC-ul de 2 ani si este si insarcinata si are o sarcina cu probleme si ar vrea sa stie cum trebuie ... (vezi toată discuția)