In februarie 2000 a decedat bunica mamei mele.Ea a avut 4 copii(3 fete si 1 băiat) dintre care doar 2 copii mai sunt in viată.( o fată si băiatul).Una din fete a murit in acelasi an cu bunica mamei (adică mama mamei mele) şi cealălaltă fiică a murit in anul 2009( adică mătuşa mamei mele).
1.Se mai poate deschide succesiunea bunicii după 13 ani,si a matusii după 4 ani?
2.Se poate deschide succesiune matusii,fără a mai deschide succesiunea bunicii?
3.Cine are dreptul la succesiunea matusii decedate daca aceasta nu a avut sot sau copii?
Mama mea este nascuta in martie 1957, a fost angajata de la 1 iulie 1984 pana in decembrie 2011.Perioada de somaj a fost de la 09.01.2012 - 09.01.2013.Cand se poate pensiona sub orice forma ( varsta, anticipat)?
In 2009 tatal meu a avut 3 abonamente la [editat] pe numele sau.Tot atunci a primit un telefon prin care i s-a spus ca a castigat 1000 de minute pentru ca era un client fidel.I s-a cerut datele personale si cele 3 numere de telefon.A doua zi au inchis cele 3 abonamente pentru ca figura cu o datorie de 900 lei. Datoria nu s-a platit si in prezent s-a strans suma de 2.590,06.Azi am primit de la o firma de recuperari somatie executare silita.O firma de recuperari te poate executa silit? Ce trebuie sa faca tatal meu ca sa nu ajunga la executare silita? Se poate sa plateasca aceasta suma esalonat?
Am fost la AJOFM sa depun dosarul pentru somaj.Mi-au verificat dosarul si m-au respins pe motiv ca nu am venit la ei acum 2 luni pentru mediere.Ce trebuie sa fac in acest caz ca sa pot sa beneficiez de indemnizatia de somaj?Mentionez ca am dat bacalaureatul si in toamna dar nu l-am luat.