Buna ziua,
In
aprilie anul acesta am incheiat un antecontract pt cumpararea unui teren, pentru care am dat un avans de 1.500 euro. Timp de 3 luni de zile proprietarul trebuia sa alipeasca 2 terenuri si apoi sa le parceleze. La data de
15 iulie, data la care trebuia sa incheiem contr de vanz-cump, proprietarul s-a trezit cu o mare surpriza. Extrasul de carte funciara i-a iesit
extravilan si nu intravilan asa cum prevedea antecontractul. #-o Ciudat a fost ca cele 2 terenuri inainte de alipire au fost in acte intravilane apoi dupa alipire a iesit extravilan. In data de 15 iulie ne-am intalnit la notar insa nu ne-am inteles, eu vroiau sa ne vanda noua teren extravilan la pretul negociat pt un teren intravilan, plus ca nu aveau actele complete pt perfectarea unui contract de vanzare cumparare. Am vorbit cu ei sa ne restituie avansul insa nu au vrut. X-( Daca nu am cazut de acord am facut incheierea de antecontract in care notarul a consemnat faptul ca au avut acte incomplete. Am mers a 2 a zi la executor cu antecontractul si a trimis la Tribunal dosarul nostru pt incuviintare executare silita. Pe data de 23 septembrie s-a hotarat
Încheiere 23.09.2010 Admite cererea. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţa publică de la 23.09.2010
Ce se va intampla dupa aceasta incheiere? Cel mai mult ma intereseaza in cat timp imi voi recupera banii...Ei au destule bunuri pe numele lor, casa, masina, terenuri si lucreaza aman2 la Finante.