hello!am o mare dilema si anume>in urma cu ceva timp parintii mei au divortat si au impartit bunurile comune in jumatate,noi,copiii lor neavand nici o pretentie deoarece trecusem de varsta majoratului.cu partea ei mama si-a cumparat o noua locuinta .dupa un timp ea s-a recasatorit si s-a mutat la noul sot,iar in ap.ei locuiesc eu cu fam.mea.cu acordul absolut al mamei vreau sa vand ap.si sa construiesc o casa.problema vine din faptul ca ap. e bun dobandit inainte de cas.iar casa pe care vreau sa o fac,daca e pe numele ei devine bun dobandit in timpul noii casnicii,si asa au drept la mostenire si fratii mei vitregi.Ce sa fac acum,pe ce nume sa trec terenul si casa ,in asa fel ca mama sa poata avea refugiul ei acolo cat traieste,iar eu sa stau linistita ca nu vin rudele vitrege sa-si revendice partea?astept cu nerabdare raspuns,opinii,sugestii!va multumesc!
Lucrez la firma din dec.2007. Sunt insarcinata in 23 de saptamani,iar la 13 sapt. am avut o operatie de serclaj in urma careia nu am mai putut merge la servici.Din 26.07.2010 sunt in medicale.Nu am stiut de la inceput ca acestea trebuie sa aiba continuitate astfel incat am de pe 13.08.2010-22.08.2010,adica 10 zile calendaristice in august si 6 si7 sept.,adica inca 2 zile lucratoare in sept. trecute de angajator ca zile de concediu fara plata . Ma afecteaza aceste zile fara plata in cazul concediilor prenatale,postnatale si crestere copil? Daca da,pot sa-mi platesc asigurarile si ce o mai fi ,asa incat sa nu am probleme pt.viitorii 2 ani de crestere copil? VA MULTUMESC DIN INIMA !