avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Activitate paul02

Activitate paul02

Buna ziua!As dori sa ma lamuriti intr-o problema...Pana in februarie,acest an,am platit o pensie de intretinere de 90 lei ficei mele care acum este studenta in anul III...In martie comisia medicala m-a trecut de la gr.II de invaliditate la gr.III,deci o pensie mai mica.In aceeasi perioada fiica mea m-a anuntat ca i-a fost aprobat dosarul pentru buget(bursa)si ca lucreaza ocazional la o placintarie.In aceste conditii nu i-am mai trimis nici acei bani pe care ii trimiteam.Acum am primit o citatie la tribunal prin care,fiica mea, ma reclama pentru neplata pensiei de intretinere.Mentionez ca mai am un copil din a doua casatorie.Ce sa fac?Multumesc anticipat.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/con...
Răspuns la discuția Pensie de intretinere
Va multumesc pentru ajutor!Ce ti-e si cu viata asta!
Răspuns la discuția Pensie de intretinere
Iar daca m-am recasatorit si mai am un copil minor in intretinere?Nu vreau sa fiu inteles gresit(CA NU VREAU SA PLATESC ACEI BANI)dar de unde... pe langa ratele la banca?
Acum 12 ani am divortat si mi sa stabilit,pentru a plati, o pensie alimentara de 410000 lei,bani pe care i-am platit,la inceput, prin mandat postal apoi in mana.La inceput am platit suma respectiva, apoi 450000, apoi 1000000.Anul trecut copilul a implinit 18 ani dar am continuat sa-i trimit 100-150 RON deoarece era la scoala.Intre timp,spre sfarsitul anului trecut, am fost pensionat de boala,stabilindu-mi-se o pensie de 486 RON.Din aceasta cauza, din luna iulie a acestui an nu i-am mai trimis nici un ban.Am fost anuntat ca voi fi dat in judecata pentru ca nu i-am mai platit.Intre timp copilul a intrat la facultate.Ce pot sa fac si daca voi fi obligat sa-i platesc in continuare cat va trebui?#-o