avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere

Buna ziua!As dori sa ma lamuriti intr-o problema...Pana in februarie,acest an,am platit o pensie de intretinere de 90 lei ficei mele care acum este studenta in anul III...In martie comisia medicala m-a trecut de la gr.II de invaliditate la gr.III,deci o pensie mai mica.In aceeasi perioada fiica mea m-a anuntat ca i-a fost aprobat dosarul pentru buget(bursa)si ca lucreaza ocazional la o placintarie.In aceste conditii nu i-am mai trimis nici acei bani pe care ii trimiteam.Acum am primit o citatie la tribunal prin care,fiica mea, ma reclama pentru neplata pensiei de intretinere.Mentionez ca mai am un copil din a doua casatorie.Ce sa fac?Multumesc anticipat.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/con...
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 09:54, 9 Octombrie 2012
Daca dvs dovediti in instanta ca fica dvs incaseaza suficienti bani pentru a se intretine la locul de ei de munca,placintaria, atunci instanta nu va mai poate obliga la plata pensiei alimentare. Faceti intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara!!! aly78 aly78 As dorii sa stiu conditiile in care sunt obligat de a plati pensie alimentara ficei mele in varsta de 21 de ani,tinand cont ca mi_a fost incredintata in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara catalin1405 catalin1405 as dori sa stiu daca,fiica mea de 21 ani lucreaza chiar fara contract de munca eu mai platesc pensie alimentara?daca demonstrez in instanta ca lucreaza si de ... (vezi toată discuția)
Model cerere pensie intretinere bby226 bby226 Buna ziua. Am o problema....Parintii mei sunt divortati..hotararea a venit deja acasa..deci.legal sunt despartiti..Eu..sunt studenta in anul 1..la zi..si nu am ... (vezi toată discuția)