buna ziua,in data de 21.10.10 tb sa ma intorc la servici,eu sunt din provincie,sediul de aici s-a inchis eu am cerut un loc de munca in bucuresti si vreau sa stiu daca mi se va acorda sau ma vor concedia..din cate stiu conform legislatiei sunt obligati sa ma primeasca la cel mai apropiata locatie de orasul meu si timp de 6 luni nu ma pot concedia,dar cum traim in romania totul e posibil..multumesc frumos
Bună ziua!
Suntem din provincie, aproape de Bucureşti iar soţia mea se află în concediu de creştere copil până la 2 ani.
Când a intrat în acest concediu, pe postul ei a fost angajată o altă persoană, cu contract pe perioadă determinată.
Între timp, firma a închis magazinul din oraşul nostru, iar persoana respectivă a mers în capitală.
Pe 20.10.2010 baieţelul nostru împlineşte 2 ani.
Astăzi soţia a luat legătura cu cei de la firmă să-i anunţe că se întoarce la serviciu, dar a primit raspuns că nu sunt posturi decât la Zalău, Braşov, etc., numai locaţii apropiate...
Când a întrebat de persoana care a fost angajată în locul ei, i s-a răspuns că acum are contract pe perioadă nedeterminată, şi că nu este pe postul ei...
Puteţi să ne daţi vreun sfat? Ce e de făcut?
Oricum cred că o să urmăm calea instanţei...e prea multă bătaie de joc...