avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intoarcere la serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intoarcere la serviciu

buna ziua,in data de 21.10.10 tb sa ma intorc la servici,eu sunt din provincie,sediul de aici s-a inchis eu am cerut un loc de munca in bucuresti si vreau sa stiu daca mi se va acorda sau ma vor concedia..din cate stiu conform legislatiei sunt obligati sa ma primeasca la cel mai apropiata locatie de orasul meu si timp de 6 luni nu ma pot concedia,dar cum traim in romania totul e posibil..multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: doru.valentin , utilizator 12:27, 6 Octombrie 2010
Timp de 6 luni de zile nu va pot concedia pentru necorespundere profesionala , nu si pentru alte motive.

La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.
Cel mai bine e sa te informezi din legislatie, ceea ce spunea colegul meu mai sus, pentru ca multi angajatori "se fac ca uita sau nu stiu" legislatia.
multumesc frumos tuturor pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere la serviciu dupa concediul de crestere copil gheorghiu.laura gheorghiu.laura Buna ziua, Am o mare problema. La 1 oct 2011 copilul meu face 2 ani si ar trebui sa ma intorc la servici, dar din pacate mi s-a spus ca nu prea mai am unde sa ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea din cic cristinamold cristinamold Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema:in 4 aprilie trebuie sa ma intorc la serviciu din cic dar colegele mele au fost trimise in somaj (in locul lor ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca dupa terminarea concediului de crestere si ingrijire copil gociman gociman Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti in ce conditii angajatorul poate refuza reangajarea mea dupa terminarea concediului de crestere si ingrijire copil.Din cate am ... (vezi toată discuția)