avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate Ned C

Activitate Ned C

Răspuns la discuția Penalitati intretinere
As dori un raspuns de la o persoana autorizata de pe acest site - nu am nevoie de sfaturi de la toti care se cred indreptatiti (lupi moralizatori) - in cei 3 ani am fost acasa (adunate) aprox. 3 luni restul timpului am fost internat in spitale si baze de tratament.
Ce cred cei care mi-au raspuns " trebuia sa va platiti ..." ca eu nu stiam ...prefer sa nu mai comentez ca altfel devin acid si nu vreau ....
Răspuns la discuția Penalitati intretinere
Cea care incaseaza mi-a comunicat ca penalizarile sunt ale furnizorilor si nu sunt stabilite de asociatia de proprietari.

Si totusi suntem peste 20 de restantieri si numai unii au penalizari
Buna ziua,

Am rugamintea de a ma ajuta cu un sfat in urmatoarea problema:

De aprox 2,5 sau 3 ani nu am mai platit decat rar intretinerea, si am vazut in fiecare luna penalitati (pe lista afisata cu intretinerea) si am intrebat casiera ? (cea care calculeaza si incaseaza contravaloarea intretinerii) mi-a spus ca se incaseaza penalitati de 0,1 % pe zi dupa 15 zile. Aceste penalitati sunt 0,1% din suma totala restanta a intretinerii mele.
Asociatia de locatari nu a stabilit nici o penalitate. Am inteles ca este conform legii dar casieraa omis sa-mi spuna ce lege e ca sa pot verifica
As dori sa-mi explicati daca e corect si daca nu , cum ar trebui sa procedez.

Multumesc anticipat.

Ned C