avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Activitate george_best

Activitate george_best

Răspuns la discuția INSELAT PE OKAZII
Da , ok...fac plagere , dar daca nu am probe la ce folos ? Si daca sant mai multe plangeri tot fara probe si celelalte , poate sa pateasca ceva omu ? Ca altfel tot noi cadem de fraieri :))
Răspuns la discuția INSELAT PE OKAZII
Mda..va multumesc ptr raspuns...tocmai asta credeam si eu,,,daca nu am nimik la mana cu el,,,doar vb la tlf si 2-3 discutii pe mess,,,slabe sanse si sa imi accepte vreo plangere cineva , nu ? Ca de fapt asta intrebam....DACA NU AM NICI CONTRACT , NIMIK , POT FACE PLAGERE ? O IA CINEVA IN CONSIDERARE ? Nu prea am pe ce sa ma bazez... Nu de alta,,ii faceam eu o vizita,,dar mai sta in la vreo 600 km de mine :)) Totusi...mai astept si alte pareri, ,cu multumiri tuturor...
Off , si eu alt prost ka multi altii probabil... am vrut un telefon bun de pe okazii,,,iar un tip mi-a trimis in schimbul sumei (500 ron) un telefon muuult mai slab....Precizez ca doar l-am cunoscut pe okazii,,(!!!) ,dar tranzactia n-am mai terminat-o pe acel site. Practic am facut tranzactia prin 2-3 discutii pe messenger si alte 2-3 la telefon. Iar restul...e istorie...dupa ce am primit coletul si platit banii de ramburs...bye-bye....adresa aia de email...probabil anonima..., telefonul inchis complet...Acum,,intrebarea mea....ii cunosc doar numele si prenumele...( ca era trimis de la posta post restant )...dar sa zicem ca aflu si adresa....este suficient sa fac o plangere ? Pot rezolva ceva oare , sau ma agit degeaba ?? Nu am acte , contract ceva, n-am nimik facut cu el vreo hartie ceva...Ma gandesc ca el poa sa zica ca am vb ptr tlf care mi l-a trimis de fapt,,,sau ,,poa s-o intoarca in multe feluri,,nush,,,ma gandesc,,,ce sanse am ptr reclamatie de inselaciune...?!? Vreau un sfat ca dupa ce am pierdut banii sa nu-mi pierd si timpul acuma pe la politie ...