Sincer,deocamdata nu m-a sunat nimeni de la firma sa ma intrebe ceva legat de paleti.M-a sunat cineva dar neoficial,ca sa zic asa...doar ca sa imi spuna ca e o lipsa in gestiune si ca sefii au vazut ca eu intr-o dimineata am incarcat ceva intr-o masina dar ca pe inregistrare nu se vede ce anume.Apoi mi-a zis ca ei banuiesc ca era vorba de marfa aflata in gestiune.Nici nu s-a pus problema de paleti.Acum nu stiu ce demersuri vor face in continuare si pentru ce vor depune plangere la politie sau daca vor depune plangere.Ideea e ca nu voi lua asupra mea o fapta pe care nu am comis-o...adica sa raspund eu in fata legii pentru lipsa lor din gestiune.Daca se pune problema cu paletii si vor face plangere pt asta atunci e vorba de un prejudiciu de 150 de lei...prejudiciu ce nu are nicio legatura cu marfa disparuta.Nu cred ca asta ii intereseaza pe ei sa demonstreze...Cred ca au asigurare pe marfa in caz de furt sau ceva de genul si au nevoie de un tap ispasitor pentru a putea incasa banii respectivi.Ideea e urmatoarea...Eu am martori care pot confirma faptul ca gestionarii au facut multe greseli de livrare inclusiv un palet intreg de marfa dat in plus si au avut noroc ca soferul si-a dat seama ca are marfa in plus si a anuntat.Dar se putea intampla f bine ca marfa sa fie receptionata si sa nu anunte nimeni plusul respectiv.De ce dupa asemenea greseli gestionarii nu sunt trasi la raspundere? Eu zic ca sunt multe intrebari la care trebuie sa raspunda ei inaintea mea,nu credeti?
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.O sa ma abtin de la a face declaratii deocamdata...Iar cand voi face voi fi atent.O sa las organele de ancheta sa stranga probe...asta daca au ce probe sa stranga pentru ca normal ar fi ca totul sa ramana asa deoarece nu sunt vinovat dar s-au mai vazut cazuri in care oameni nevinovati au intrat in belele aiurea.Deocamdata nu imi angajez un avocat pentru ca nu imi permit dar daca vad ca situatia devine delicata o sa fac tot posibilul si imi iau un avocat asta ca sa evit o situatie neplacuta.Va multumesc inca o data pentru sfaturi.
Salutare! am o problema...Firma la care am lucrat ca manipulant (deci fara raspundere asupra marfii) ma acuza la o luna de cand am plecat ca as fi furat marfa dintr-o gestiune.Ei au constatat ca au lispa in urma unui inventar.Ideea e ca eu am mers intr-o dimineata si am bagat vreo 10 paleti goi(unul peste altul) intr-o masina dar erau acoperiti cu cartoane(cel caruia ii dateam mi-a zis sa fac asa ca sa nu se ia de el seful lui ca ce face cu ei sau ceva de genul) deci nu se vede ce incarc.Ei vor sa cheme politia si sa-mi bage mie pe gat lipsurile lor sau o mare parte din ele.Am sanse sa imi demonstrez nevinovatia?