Salutare! am o problema...Firma la care am lucrat ca manipulant (deci fara raspundere asupra marfii) ma acuza la o luna de cand am plecat ca as fi furat marfa dintr-o gestiune.Ei au constatat ca au lispa in urma unui inventar.Ideea e ca eu am mers intr-o dimineata si am bagat vreo 10 paleti goi(unul peste altul) intr-o masina dar erau acoperiti cu cartoane(cel caruia ii dateam mi-a zis sa fac asa ca sa nu se ia de el seful lui ca ce face cu ei sau ceva de genul) deci nu se vede ce incarc.Ei vor sa cheme politia si sa-mi bage mie pe gat lipsurile lor sau o mare parte din ele.Am sanse sa imi demonstrez nevinovatia?
Imaginile trebuie sa fie clare ... Trebuie coroborate cu alte probe .
Daca e dubioasa treaba , mai bine abtineti-va de la a face declaratii . Lasati-i pe dumnealor sa va dovedeasca vinovatia . Nu e treaba dvs sa dovediti ca sunteti bevinovat . Asta daca stiti ca nu ati sustras nimic .
Ar putea sa fie vorba de o complicitate dar trebuie sa existe intentie...
Depinde si de celelalte probe.
Ar fi recomandabil sa va angajati avocat pentru ca acesta trebuie sa va sfatuiasca in functie de ceea ce va ajuta cel mai mult.
Daca dati o declaratie aiurea si exista probe in acuzare respectiva declaratie nu va fi de ajutor pentru dvs., ba chiar ati putea sa va ingreunati situatia.
Insa aveti grija sa nu recunoasteti decat daca sunteti vinovat si nu doar ca asa v-ar sfatui avocatul...
Furt din masina
ovi_18
Am o mare problema ,daca se poate sa ma ajutati cu un sfat ceva.Lucrez in domneiul vanzarilor ,mai exact sunt agent vanzari in regim vansell aseara mi sa furat ... (vezi toată discuția)
Ajutoooooooor
adriant
Buna ziua, un prieten al meu a fost prins ca a vrut sa fure sdintr-un supermarket produse in valoare de 2500 RON. Acestia au fost filmati de catre camerele de ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin
ionela039
impreuna cu prietenul meu,am plecat la cumparaturi in real.am luat mai multe produse pe care le-am pus in cos...am intrat in camina de proba unde am probat o ... (vezi toată discuția)