avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin

impreuna cu prietenul meu,am plecat la cumparaturi in real.am luat mai multe produse pe care le-am pus in cos...am intrat in camina de proba unde am probat o rochie dupa care am iesit afara, lasand geanta inauntru..dupa aceea a intrat el cu niste produse sub tricou..s-a facut ca probeaza tricoul si a bagat in geanta, produse in valoare de 270lei..ne-am dus la casa am platit ce aveam pe banda..la iesire ne-au oprit paznicii si ne-au chemat inauntru, intr-o camera separata!el imi tot zicea sa spun ca eu sunt de vina in tot, ca el se impusca daca pateste ceva...a venit politia si mi-a luat mie declaratie...pe el l-a lasat sa plece sa faca rost de bani sa achite produsele...in declaratie,am scris ca eu am intrat in cabina si am luat produsele...am zis sa nu il bag pe el in nimik,ca mi-era mila...acum nu stiu ce sa mai fac!astept telef de la poltie sa ma cheme pt declaratie!as spune adevarul la politie si la procuror!consider ca eu nu am nici o vina!!ce e de facut in asta?va rog frumos sa imi spuneti!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Tubultoc , Avocat 13:15, 8 Iulie 2010
Buna ziua !
Situatia e delicata , pt ca aveti nevoie de probe solide in speta dvs. , simpla declaratie a dvs. ca fapta a fost savarsita de prietenul dvs. nu va absolva cu nimic de vinovatie . Apelati la un avocat urgent .
Mai întâi trebuie să ştiţi că pe acest forum niciunul dintre consultanţi nu încurajează actele antisociale, furturile în speţă. Ca să nu mai aveţi probleme de acest gen, este absolut necesar să ştiţi că dacă veţi scăpa de această problemă, să nu mai furaţi. Dacă nu eraţi prinşi, cineva trebuia să plătească în locul vostru. Drept urmare, nu pot să vă dau un sfat de care să vă folosiţi în a scăpa de răspundere.
eu nu am vrut sa fur.el m-a tot innebunit ca vrea sa ia fara sa plateasca!nu pot sa ma duc la real sa cer inregistrarea in care apare tot?mi-o da-o, ce-i de la real?
Dacă nu vă consideraţi vinovată atunci faceţi probe în acest sens, dar atâta vreme cât aţi acceptat situaţia de fapt, sunteţi complice la furt chiar dacă nu sunteţi autorul principal, v-a obligat cineva la aşa ceva, v -a ameninţat cu ceva să comiteţi această faptă ruşinoasă ?
da..prietenul meu.eu am zis ca nu sunt de acord cu asa ceva, ca nu am facut in viata mea asa ceva..nu am avut probleme cu politia pana acum!daca ma duc sa dau declaratie la fel cum am dat la real, ce mi se intampla?e posibil ca procurorul sa imi dea amenda penala?

Alte discuții în legătură

Complice furt bircilatiberius bircilatiberius Buna ziua , va rog frumos sa imi raspundeti la problema pe care nu o cunosc .Pe data de 22.10.2010 impreuna cu prietenul meu am intrat intr`un magazin din mall ... (vezi toată discuția)
Produs neachitat la casa in supermarket si apoi returnat Mathilde Mathilde Buna ziua. Parintii mei au mers la Lidl ptr cumparaturi si separandu-se in supermarket, mama fiind fara cos a ales un tricou in valoare de 30 de lei pe care ... (vezi toată discuția)