avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Activitate ramona_stoenescu@yahoo.com

Activitate ramona_stoenescu@yahoo.com

Multumesc frumos pentru sprijin.
Astazi am primit un raspuns de la o persoana avizata din cadrul ITM care mi-a recomandat acelasi lucru: sa se faca o cerere scrisa dar nu din partea mea, ci din partea angajatorului.
O seara buna va doresc!
Buna dimineata!
Asa cum v-am spus, firma mea nu a depus niciun act de marire a salariului de baza ( cu toate ca legal asa ar fi trebuit sa se intample o data cu marirea salariului de baza la 600 de la 01.01.2009). Eu am aflat de acesta marire la aproape 2 ani de cand aceasta a fost operata in cartea mea de munca. Intrebarea mea este: ITM Arges poate face automat acesta marire a salariului de baza datorita faptului ca angajarea mea a fost facuta in baza Conventiei articolul 80 din Legea 76/2002?
Cum pot rectifica aceasta situatie, dat fiind faptul ca statele au fost depuse pentru salariul de 1080, iar eu am primit salariul cu 100 ron mai putin?
Multumesc mult pentru raspunsurile dvs.!
Incerc sa-mi fac dreptate!
O zi buna va doresc!
Multumesc frumos pentru mesaj!
Pe cartea de munca de mentioneaza " dec.01/01.01.2009" si o sa fac o cerere pentru o copie.
O zi buna!
Buna ziua!
Am fost angajata la 01.10.2008 cu Conventia 80, incadrare tineri absolventi cu salariul de incadrare de 1080 RON. La 01.01.2009 s-a facut majorarea salariului de baza la 600, ceea ce ar fi insemnat ca salariul meu sa se mareasca la 1200. Firma la care lucrez nu a facut acest lucru prin nicio decizie. Recent ( 01.10.2010) mi-am ridicat cartrea de munca de la ITM Arges si am constat ca salariul meu era marit la 1200 de la 01.01.2009. As vrea sa stiu daca ITM poate face aceasta marire fara vreo decizie sau act aditional din partea firmei mele, tinand cont ca am fost angajata cu Conventie. Statul meu de salariu a fost depus pentru salariul de 1080, cu toate ca eu figuram cu salariul de 1200 de la inceputul lui 2009. Va rog mult sa ma lamuriti!

Multumesc frumos!
Ramona ILIE