avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Activitate nicusor_enache

Activitate nicusor_enache

:sorry:dupa cateva zile de studiu si cercetare,am ajuns la concluzia ca is mai incetosat decat am inceput.
v-a rog sa imi spuna si mie clar care sunt etapele necesare infiintarii unei Societati pe actiuni,si unde gasesc un model de act de infiintare in care sa fie descrise cateva drepturi si obligatii ale tuturor.
cum mentin aceste drepturi si obligatii pentru tuturor.indiferent de numar de actiuni?#-o
Sunt interesat de a dezvolta o societate pe actiuni sau o cooperativa,prin adunarea unui numar de 500 de persoane.acum eu tot citesc pe forum,pe internet pe unde se poate si ori nu pricep ori nu inteleg ori sunt mai greu de cap,dar lucruri bune nu gasesc nicaieri.ESTE cineva interesat sa colaboreze cu mine pe aceasta tema?
as dori pe cineva care are cat de cat o idee generala despre aceste doua forme de strans sub forma juridica 500 de persoane fondatoare.

email:ambulanta_muresana@yahoo.com,
nicusor enache tel 0744660867.

multumesc frumos anticipat.
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
diana ramona a scris:

Redundant

:P

Vad ca ne suprapunem , deci trebuie sa imbunatatim regulamentul jocului .
Propun sa inserezi in primul mesaj la regului si urmatoarea :

In cazul in care mai multi useri posteaza simultan cuvinte incepand cu aceleasi doua litere , cuvantul care urmeaza sa fie luat in considerare va fi din ultimul( sau din primul ) mesaj postat . Alegerea este a ta .

deci ati ales sa fie 1-0 pt dumneavoastra vad.eu nu cunosc nimic cu nt.
asa ca ce cuvant alegeti iar?
Răspuns la discuția club,infiintare,conducere
dar ar merge o societate pe actiuni impreuna cu asociatia non profit.putem fi actionai sau doar membri fondatori.ar putea avea o forma inchisa adica doar pentru cei 500?

vamultumesc frumos ca intelegi faptul ca inca invat,si nu va deranjez cu intrebari de acest gen,
cu respect,
nicusor enache.
Dar daca vreau sa strang la un loc 500 de persoane,cu cotizatie,iar ca scop sa investim impreuna,ce putem infiinta.fiecare din 500 cu drepturi si obligatii egale din ce vom infiina...ce forma de adunare putem lua?
deci doar membrii inscrisi in asociatia non-profit pot fi parte in srl.nu pot fi si ceilalti care nu sunt membri?cum pot face ca cei care sunt inscrisi in asociatie si cei care nu sa fie parte a clubului?
cu respect,o intrebare va rog frumos.

sunt membru fondator al unei asociatii non profit,si in cadrul intalnirii membrilor fondatori a aparut ideea de a infiinta un club,cu membri care isi pun in interes comun cunostintele si o cotizatie lunara de o anumita suma,de exemplu 10 lei.in cazul in care se strang destui bani care ar fi forma legala in care putem infiinta ceva pe numele a 100 de oameni de exemplu.tot un fel de asociatie,sau un clubde investitii,dar acesta ar urma sa obtina intr-un final si profit.

intrebarea:.............care e forma legala in care si asociatia si membri sa poata face acest lucru?:sorry:#-o