avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Activitate DENYNEACSU

Activitate DENYNEACSU

Răspuns la discuția franciza casco
Aceiasi problema o am si ei cu societatea de asigurari OMNIASIG. Am un contract incheiat pe o perioada de 10 ani cu fransiza 0. Cand am solicitat o dauna, initial am fost informat ca mi se va acorda doar daca sunt de acord sa mi se modifice polita de asigurare prin introducerea fransizei. Nu am fost de acord cu acest lucru, depunand si o reclamatie la ANPC si sesizand acest fapt si la CSA. De curand am fost informat ca totusi prin bunavointa lor mi se va achita dauna in totalitate, dar pentru faptul ca i-am reclamat voi primi o instiintare prin care mi se va rezilia contractul cu ei.
Răspuns la discuția franciza casco
Adrian.Tudor a scris:

Adrian.Tudor a scris:

Banca nu poate sa va impuna asiguratorul dar va poate recomanda iar dv. e bine sa tineti cont de sfatul acesteia.Deasemeni asiguratorul nu poate sa va impuna fransiza pe timpul derularii contractului, acesta fiind un abuz. Dupa expirarea celor 8 ani de contract atunci va puteti negocia termenii contractuali.
Nu semnati acel act aditional si nu au ce sa va faca.Contractul dintre banca si asiguratorul respectiv nu prevede fransiza iar asiguratorul nu poate opera asu[ra dv. in afara contractului incheiat cu banca si fara acordul ei. Deci nu semnati.