Am inteles si va multumesc pentru raspuns dar in acest timp cum ar trebui sa procedez pentru a incerca sa rezolv intr-un fel aceasta situtie si ii platesc chiria direct propietarului sau procedez la fel.
Buna ziua,sunt chirias intr-o casa nationalizata(de 28-aici m-am nascut iar tatal meu de 34de ani) iar acum fostii propietari au obtinut casa prin ordin judecatoresc irevocabil si in timp de 3-4 luni eu trebuie sa evacuez locuinta.As dori sa stiu daca as putea primi de la stat o alta locuinta asemanatoare sau daca as putea primi despagubiri de la acum actualul propietar in baza art.48 din legea 10/2001-art 9,alin.1 si 5.deoarece am facut investiti necesare,fara de care casa ar fi ajuns o darapanatura iar propietarul spune sa-mi dea statul despagubiri.
Mentionez faptul ca eu am incontinuare un contract cu statul valabil pana in 2014 si ca nu am fost instiintata oficial si doar propietarul mi-a transmis verbal si sa-mi arata hotararea de punere in posesie a imobilului.Eu acum mai platesc in continuare chirie la stat sau ascult "sfatul"propietarului sa nu mai platesc deoarece o achit degeaba.Va multumesc anticipat!
As vrea sa deschid un magazin tip 12lei si as dori sa stiu cat m-ar costa toata afacerea inclusiv infiintarea unei firme.Nelamaurire mea este ce fel de firma sa infiintez(PFA sau SRL)care m-ar avantaja si care sunt si care sunt taxele de plata catre stat pentru fiacare obtiune in parte.Ce suma ar trebui sa investesc in marfa -la inceput si daca este cineva care a deschis un astfel de magazin cam cu ce suma aproximativa a inceput?