avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vreu sa deschid magazin tip 10-12 lei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vreu sa deschid magazin tip 10-12 lei

As vrea sa deschid un magazin tip 12lei si as dori sa stiu cat m-ar costa toata afacerea inclusiv infiintarea unei firme.Nelamaurire mea este ce fel de firma sa infiintez(PFA sau SRL)care m-ar avantaja si care sunt si care sunt taxele de plata catre stat pentru fiacare obtiune in parte.Ce suma ar trebui sa investesc in marfa -la inceput si daca este cineva care a deschis un astfel de magazin cam cu ce suma aproximativa a inceput?
Cel mai recent răspuns: S.C. EXPERT EVAL SOLUTIONS S.R.L. , Contabil 08:31, 6 Octombrie 2010
Stimate utilizator,
Intrebarile pe care le-ati postat sunt extrem de complexe. Absolut toate raspunsurile le -ati putea gasi in cazul in care ati intocmii un plan de afaceri sau ati contatracta servicii de consultanta astfel incat sa vi se intocmeasca unul.
Este foarte dificil sa va dau un raspuns la toate intrebarile pentru ca problematica tine de foarte multe domenii si de realitati pe care poate le cunoasteti doar dumneavoastra.
Va recomand sa contactati un consultant in afaceri si sa stati impreuna cu el si sa asezati totul pe hartie si sa identificati cat mai bine solutiile posibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate de plata catre furnizori de marfa rusuioan2014 rusuioan2014 buna ziua, daca ma poate ajuta cineva, am o firma si am ajuns in imposibilitate de plata catre un furnizor, mentionez ca data scatentei a trecut cu 2 ... (vezi toată discuția)
Intenționez să cumpăr un srl care activează ca magazin alimentar. ce trebuie verificat înainte de achiziție, și cum se poate face asta? syca_89 syca_89 Buna ziua Intentionez sa achizitionez un SRL care activeaza ca si magazin alimentar. ce trebuie si cum pot sa il verific inainte de achizitie? care este ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru a face o firma sa functioneze? adrian322 adrian322 ma refer la acte care imi trebuiesc dupa infiintare si cum functioneaza, ex: vreau sa imi fac o firma de vanzari, diferite produse cumparate de la alte firme , ... (vezi toată discuția)