Toate actele mi-au fost returnate dimineata, dupa ce masina a iesit ok la verificarea tehnica obligatorie la cel mai apropiat ITP. Avariile masinii sunt pe partea fata- stanga: far spart, aripa stanga fata sparta (din plastic), parbriz spart in dreptul soferului, plafon infundat in dreptul soferului, capota sifonata - Totul pe partea fata-stanga. Eu eram pe banda 1 a drumului express craiova- filiasi.
Victima are piciorul stang fracturat:tibie si peroneu si bazinul deplasat.
Parca a fugit spre masina mea din partea mea stanga fata... asta a fost senzatia
pe 11 mai 2010 am accidentat cu masina un pieton care traversa neregulamentar in localitatea Beharca Jud Dolj. Era ora 21.15, aproape intuneric, cerul foarte inchis deoarece a inceput sa ploua. Eram pe banda 1 din 2 per sens, aveam cca 65 km/h, era permis in acea ziona cu maxim 70 KM/h. inainte de o curba la dreapta , din scurt, in partrea fata stanga la cativa metri a aparut o silueta care s-a aruncat pe masina mea. Nu am putut evita impactul, am franat probabil in momentul impactului cu pietonul. Pietonul era baut=0.77 in aerul expirat, eu 0.00. Pietonul se va duce la IML si va primi sigur > 60 zile ingrijire medicala, vrea bani de la mine ca sa ne impacam. Are deplasare de bazin 4 cm si dubla fractura picior stang. Intrebarea este : daca sa accept sau nu sa-i dau bani? Sa mergem in continuare , probabil parchetul se va autosesiza din cauza nr zile >60 ingrijure medicala.