avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Activitate stely1986

Activitate stely1986

Buna seara,

Am si eu o intrebare, am contract un credit de nevoie personale de la BRD, iar de 4-5 luni eu nu mai muncesc, luna trecuta pe data 3 mi-am depus actele pentru somaj.
Azi am fost sunata de la cei de la banca deoarece am o rata nechitata, le-am spus situatia in care ma aflu si mi-au spus ca rata aceasta de pe luna dec trebuie sa o achit dupa care sa merg la banca cu copie dupa carnetul de somer si dupa cartea de munca deoarece pot beneficia de plata a 2 rate de cei de la asigurari, asigurare ce am incheiat-o in momentul cand am contractat creditul. Nu prea stiu multe lucruri despre asta, de aceea am rugamintea de a-mi da mai multe informatii despre acest lucru.Cei de la asigurari imi vor plati 2 rate, bani pe care eu sa inteleg ca nu trebuie sa ii returnez bancii sau asiguratorului?
Multumesc mult!
Va multumesc din tot sufletul pentru ajutor!O zi buna va doresc!
multumesc mult pentru raspuns, insa in cazul in care societatea refuza sa imi elibereze adeverinta respectiva cum pot proceda?
la locul de munca unde am avut contract pe perioada determinata mi s-a eliberat o adeverinta de vechime, iar pe ea scrie ca imi pot servi la stabilirea vechimii in munca, pot folosi aceasta adeverinta sau trebuie a merg sa i-au alta?multumesc!
da este acreditata , am terminat la fr iar licenta am sustinut-o in iulie.Mentionez ca am avut 2 contracte pe perioada determinata anul acesta fiecare de 3 luni iar anul trecut am demisionat dupa un contract cu perioada determinata unde am lucrat aproximativ 2 ani si 8 luni, cred ca daca as cumula vechimea din ultimi 2 ani sigur as avea 12 luni lucrate, doar ca as avea doar 8 luni consecutiv la contractul pe perioada nedeterminata plus cele 6 luni din contractele cu perioada determinata.
Multumesc!
Buna ziua, am si eu o intrebare , in urma cu 3 luni m-am angajat la o firma cu contract pe perioada determina de 3 luni, luna aceasta a expirat contractul si au hotarat sa nu il prelungeasca as dori sa stiu daca pot beneficia de ajutorul de somaj, mentionez ca anul aceasta in luna iulie am terminat si facultatea.
Va multumesc si astept raspunsul dvs.