avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... scutit de plata ratelor la banca daca esti somer
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

scutit de plata ratelor la banca daca esti somer

Buna seara,

Am si eu o intrebare, am contract un credit de nevoie personale de la BRD, iar de 4-5 luni eu nu mai muncesc, luna trecuta pe data 3 mi-am depus actele pentru somaj.
Azi am fost sunata de la cei de la banca deoarece am o rata nechitata, le-am spus situatia in care ma aflu si mi-au spus ca rata aceasta de pe luna dec trebuie sa o achit dupa care sa merg la banca cu copie dupa carnetul de somer si dupa cartea de munca deoarece pot beneficia de plata a 2 rate de cei de la asigurari, asigurare ce am incheiat-o in momentul cand am contractat creditul. Nu prea stiu multe lucruri despre asta, de aceea am rugamintea de a-mi da mai multe informatii despre acest lucru.Cei de la asigurari imi vor plati 2 rate, bani pe care eu sa inteleg ca nu trebuie sa ii returnez bancii sau asiguratorului?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Sinescu Vasilichia , Expert judiciar 21:01, 8 Ianuarie 2011
INTRUCAT IN CONTRACTUL INCHEIAT CU BANCA S-A STIPULAT CA DACA VETI FI SOMER BENEFICIATI DE PLATA A 2 RATE , --VETI BENEFICIA DE ELE --FARA A LE MAI RETURNA ACEST I BANI AFERENTI DESIGUR CELOR 2 RATE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare in caz de deces-recuperare de la firma de asigurari andwu andwu Buna ziua si multumesc anticipat ptr raspunsuri. Tatal meu a contractat un credit de consum cu BRD Finance incheind totodata o polita de asigurare atasata la ... (vezi toată discuția)
Asigurari de viata de la brd finance iuliaa_andreea iuliaa_andreea Mama mea a contractat un credit ptr produse in anul 2008 de la brd finance . Plateste in fiecare luna si asigurarea de viata ( are 69 ani ) . As dori sa intreb ... (vezi toată discuția)
Polita de asigurare platita de doua ori pagubitul pagubitul Buna ziua, incep pentru prima data sa scriu pe acest forum deoarece m-am lovit de o problema care pe mine ma depaseste, dar stiu ca mi s-a facut o nedreptate. ... (vezi toată discuția)