avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Activitate Neala

Activitate Neala

Cred ca am inteles, ....numai ca sa vedeti ce fain o sa arate un "BRAV OSTAS ROMAN" care are vreo 57 de ani , ne va apara tara (cei de la MApN), o sa ne asigure ordinea si linistea publica (Jandarmii) si o sa stinga focul, o sa mearga la descarcerari, o sa urce pe scara sa stinga focul la mare inaltime .....(cei de la Pompieri). Sa nu mai vorbim nici de Politai care vor trebui sa fuga dupa infractori tot asa pe la vreo 50 de ani .
Sa speram ca se va rezolva ceva pentru ca daca nu , ...inseamna ca ...virsta asta marita de pensionare la militari este pentru ai da afara. Teoretic si chiar practic, nu mai ai acelasi randament ,fizic ma refer , la o virsta de peste ...45 -50de ani.
Dai probele sportive si......
Va multumesc.
Dupa cite stiu eu, virsta standard de pensionare la militari conform Statutului Cadrelor Militare , este de 55 de ani.
Tot dupa cite stiu eu, la 20 de ani vechime din care cel putin 15 ani in sistemul militar iti da dreptul sa te pensionezi cumva....pensionare anticipata.... dar, in cazul meu, nu stiu daca nu cumva i-mi trebuie virsta de 45 de ani. Nu stiu exact, de aceea si apelez la dvs.
Va multumesc.
Va multumesc pt. raspuns dar daca a-ti observat eu sint militar iar regulile de pensionare pt. militari difera de cele pt. civili.
Buna ziua
Am si eu o intrebare pt. dumneavoastra......nu mai inteleg nimica din legile astea sau mai bine zis din nerespectarea lor, legi care au fost(sau inca sint dar nu se respecta) referitor la pensionarea militara.
Lucrez ca militar din anul 1991, plus armata un an ....deci o vechime militara de aproape 20 de ani , plus aproape inca un an de lucrat intr-o societate ....cam 21 de ani de vechime totala in munca.
La ce tip de pensionare m-as incadra .....si daca as puteasa ma pensionez? Mentionez ca am 40 de ani , sanatos.....
Va multumesc