avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate s_lumy

Activitate s_lumy

fara anexe, ca si la jud.,din pacate...
La Multi Ani!
S-a afisat ceva pe ordinea de zi de pe 10.01 la Sectia pt Procurori...dar atasamentul e de la Judecatori.Va trimit link-ul mai jos.Am aflat si eu de la o alta colega.

[ link extern ]

Lista cu Judecatori, poz.18
Negrii Luminita- Bacau- Judecatoria Moinesti
Buna, din nou, de la Bacau, aici nu se plateste nimic. Am vb azi la Barou si, din pacate, raspunsul a fost negativ.
Stefania, din care barou faci parte. Sa inteleg ca s-a platit indemnizatia aferenta lunii noiembrie?Eu sunt din Bacau si deocamdata aici nu s-a miscat nimic.
Multumesc Andreea! O sa incerc sa il trimit si colegelor din barou care mai sunt interesate de drepturile lor...In ritmul asta s-ar putea sa avem luna viitoare si vreo decizie de suspendare a platii pensiilor sau...cine mai stie ce inventie...(dar probabil ca acestea se vor mari cu banii care sunt luati de la mame...)Sper ca in cursul zilei de maine o sa reusesc sa trimit memoriul si eu spre Bucuresti.
Eu sunt hotarata sa merg cat de departe este posibil. Sunt drepturile noastre si cred ca ar trebui sa facem tot posibilul sa ni le pastram. La noi in barou a mai fost o tentaiva de intrerupere a platii indemnizatiei la nivel local pe care de asemenea am contestat-o la casa, la Bucuresti iar raspunsul....nu a venit in nici un fel, in scris.Au continuat sa o plateasca pt ca decizia nu avea nici o legatura cu realitatea, legea sau statutul.
Buna,sunt de la Bacau si am aflat astazi de minunata decizie. Vreau sa incerc si eu sa contraatac masura.ma puteti ajuta? sd dori si eu memoriile de care se tot vorbeste.(s_lumy@yahoo.com)