alexchiciu a scris:
aveti idee daca se poate incasa aceasta indemnizatie si ca tata?
Bineinteles, o poate incasa oricare din parinti. Totusi, concediul de paternitate e altceva (cele 5 zile reglementate pentru tati in special), asta e concediu de ingrijire a copilului.
Mi se pare o mare aberatie aceasta hotarare. Pur si simplu nu inteleg ce o fi in capul lor! Au excedent, nu au nicio strategie de investitii si niciun mod de a creste banii existenti, si in loc sa faca un un lucru just, taie de unde nu ar trebui. Halal! Inclusiv pana acum mi se pare anormal faptul ca indemnizatia nu se raporta la cuantumul venitului asigurat (plafonat, daca e cazul, la maxim), ci la venitul mediu pe profesie. Pai atunci de ce nu platim cote calculate la venitul mediu pe profesie? Ce frumos, fiecare plateste dupa cat castiga, inapoi primeste dupa cat castiga toata lumea in medie... Acum, colac peste pupaza, nici macar asta nu mai conteaza?? Pai ce are indemnizatia din sistemul public cu cea din sistemul avocatilor? Au in vedere conditii total diferite si calitati total diferite, nu vad de ce ii gaseste acuma sa le amestece. Aaaa, ca au vazut aici un mod de a mai masca niste bani in gaura neagra a CAA, asta e alta problema!
Mi se pare pur si simplu josnic ceea ce au facut, iar toti cei care au votat asa ceva merita macar o palma.