va multumesc tare mult domnule avocat pentru sfaturi si ma scuzati ca am pus atatea intrebari. luni vom merge sa vorbim cu un avocat ca sa il schimbam pe acesta ptr faptul ca ni se pare ca nu trateaza cu seriozitate cazul. masina a fost luata cu 3 ani in urma iar el este acuzat ca ar fi savarsit aceasta infractiune in perioada august 2010
da nu stiu mi se pare cam ciudata toata treaba asta si nu inteleg de ce procuroarea nu inchide odata dosarul ala si ii reaudiaza pe martoti iar pe unii care nu au dat declaratii de acuzare a zis k le deschide dosar penal pntr marturie mincinoasa. nu are nici un fel de ddovada ca a luat mita dar probabil ca declaratiile unora coroborate cu banda constituie o dovada nu stiu ce sa mai cred. si in plus acea masina a fost cumparata la mana a 2 a iar ca sa o poata plati au facut un imprumut la banca. ma face sa cred ca legile astea sunt kam ciudate si faptul kum procedeaza aceasta procuroare cu presiuni si cu tot felul de lucruri nu este corect. la chemat intr-o zi si ia zis k vezi doamne dc nu zice adev ptr ca fata e bolnava apoi sa fol de sotie ca este frum si k el e inchis si ea in libertate. nu mi se pare omeneste sa te folosesti asa de sentimentele unor oameni.
si akum cateva min am aflat ca procuroarea a sunat-o pe sotia sa sa ii spuna sa duca masina la bucuresti ca vrea sa puna sechestru pe ea nu prea mi se pare logic dar va cer parerea ptr ca dv sunteti profesionisti. sunt studenta anul 3 la drept dar inca nu am ajuns sa studiez in amanunt situatii de acest gen banuiesc ca am sa le inv in mom cand am sa fac practica langa un avocat bun. Avocatul sa justificat ca a aflat de judecarea recursului cu o ora inainte
a fost chemat sa dea declaratii fara avocat insa el a zis ca nu da nici o declaratie nu o va schimba iar dna procuror sa enervat f tare si ia promis ca il mai tine inca 4 luni daca nu vrea sa dea declaratie iar el a spus ca degeaba se enerveaza ptr ca el nu va mai da nici o declaratie
va multumesc mult de tot considerati ca ar trebui sa schimbam avocatul? pentru ca el de o saptamana nu s-a mai dus la el in vizita si el simte nevoia sa vorbeasca cu el. si il tot cheama dna procuror de la dna sa dea declaratii si il preseaza. sa schimbe declaratia si noi nu mai stim absolut nici o informatie este in regula?
buna seara! am si eu o problema un prieten este acuzat de trafic de influenta are cateva declaratii contra sa si o banda telefonica. a fost arestat preventiv 29 de zile dupa care i sa prelungit mandatul ptr ca a zis ca mai trebuie de audiat. avocatul a depus recurs si astazi sa judecat recursul insa avocatul nu sa prezentat a trimis o cerere ca nu poate ajunge vreau sa stiu daca este in regula aceasta neprezentare. la el nu sa mai dus sa il viziteze akum nu ne raspunde la telefon si nu stim cum sa procedam. ar exista vreo solutie pentru eliberarea lui? va rog tare mult daca ma puteti ajuta cu un sfat ceva