avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate nkarmen

Activitate nkarmen

Buna seara! va rog respectuos sa ma ajutati cu o problema pe care o intampin: Intr-o seara,aflandu-ma intr-un taxi, la coborare, am constatat ca mi-a cazut tel. mobil pe bancheta masinii.Am strigat la sofer imediat sa opreasca, insa acesta nu a facut-o, ba dimpotriva a accelerat si mai tare. Am sunat imediat la dispceratul companiei respective, taxiul fiind luat prin comanda,dar am primit un raspuns negativ, in sensul ca, dispecera a luat legatura prin statie cu soferul de taxi, acesta comunicandu-i ca nu este adevarat ceea ce sustin eu. La insistentele mele, dupa vreo 20 de minute, taxiul a venit la locul unde coborasem. Soferul a inceput sa tipe la mine si la prietenii mei, ca nu se afla in masina sa niciun tel mobil care sa-mi apartine mie. Bineinteles ca m-a invitat sa si verific acest lucru, cautarea fiind in cele din urma facuta in zadar, deoarece, nu am mai gasit telefonul. Tin sa precizez ca de fata au mai fost 3 prieteni, care au fost si ei in taxiul respectiv si care pot confirma ceea ce s-a intamplat.M-am deplasat a doua zi la sediul companiei de taxi unde am stat de vorba cu managerul firmei de taxi, acesta comunicandu-mi ca, se confrunta frecvent cu lucruri de acest gen, si ca trebuie sa ma adresez politiei. La aprox.1 saptamana dupa aceasta, am aflat de la compania de taxi ca soferul respectiv numai lucreaza la dansii, si a predat masina. Intentionez sa merg la politie sa depun o plangere impotriva taximetristului, pe care nici macar nu stiu cum se numeste, cei de la firma nu au dorit sa-mi ofere detalii. Intrebarea mea este urmatoarea: Cum s-ar incadra aceasta fapta - Abuz de incredere sau Furt? Va multumesc!