avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate eduardban

Activitate eduardban

buna seara
sunt liderul unei formatii de muzica ce are in componenta 4 membri, iar intrebarea mea este legata de modalitatea incheierii unei intelegeri scrise intre cei 4 membri din care sa reiasa clar drepturile si obligatiile fiecaruia, pana acum stiind ca acest act ar trebui legalizat la notar.
motivul pentru care doresc incheierea unui astfel de act este acela ca doresc sa ma asigur ca oamenii cu care lucrez inteleg destul de bine ca trebuie sa faca niste oforturi, sa priveasca cu destula seriozitate munca noastra pentru a atinge ceea ce ne-am propus, mijloacele folosite pt atingerea scopului (echipament, instrumente, etc) costand destul de multi bani cu care nici unul nu ne permitem sa ne jucam in sensul ca avem o sala plina de echipament si care sa devina bun decat la privit...
multumesc anticipat persoanei, persoanelor care ma va lamuri :)
ma poate ajuta cineva,contracost, cu intocmirea unei plangeri catre cedo?
lasati va rog date de contact. multumesc
cunosc aspectele precizate de dvs, doream sa stiu daca pe perioada procesului la cedo pot obtine nr rosii. imi cer scuze, cred ca am fost un pic cam greoi in exprimare si nu s-a inteles de la inceput ce doream sa stiu
este vb de procesul care se desf la cedo, in tara am catigat fondul si am pierdut apelul
ynocentta a scris:

Din aspectele mentionate ,nu intruniti conditiile admiterii plangerii

in momentul de fata, sunt in etapa in care mi-a fost acceptata cererea de catre cedo, ceea ce inseamna ca are loc un proces privitor la drepturile mele care consider ca mi-au fost incalcate. credeam ca in baza constitutiei (dreptul de proprietate si garantarea folosintei bunului) pot obtine in continuare numere rosii pe perioada procesului, dar cred ca ceva mi-a scapat, ceva nu am inteles. va multumesc pt atentia acordata
in acest moment ma aflu in proces cu statul impotriva taxei auto. am castigat fondul si am pierdut apelul ceea ce m-a convins sa merg mai departe la CEDO.
Intrebarea mea este daca pe perioada procesului pot lua numere rosii (deja am luat de 3 ori pana in prezent), si daca pot lua as dori sa imi spuneti exact in baza carui act normativ (mi-ar fi de folos la intocmirea cererii catre serviciul de inmatriculari)