avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Contract colaborare intre artisti
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Contract colaborare intre artisti

buna seara
sunt liderul unei formatii de muzica ce are in componenta 4 membri, iar intrebarea mea este legata de modalitatea incheierii unei intelegeri scrise intre cei 4 membri din care sa reiasa clar drepturile si obligatiile fiecaruia, pana acum stiind ca acest act ar trebui legalizat la notar.
motivul pentru care doresc incheierea unui astfel de act este acela ca doresc sa ma asigur ca oamenii cu care lucrez inteleg destul de bine ca trebuie sa faca niste oforturi, sa priveasca cu destula seriozitate munca noastra pentru a atinge ceea ce ne-am propus, mijloacele folosite pt atingerea scopului (echipament, instrumente, etc) costand destul de multi bani cu care nici unul nu ne permitem sa ne jucam in sensul ca avem o sala plina de echipament si care sa devina bun decat la privit...
multumesc anticipat persoanei, persoanelor care ma va lamuri :)
Cel mai recent răspuns: mediator_comeaga , utilizator 09:43, 30 Martie 2013
Puteti incheia in orice forma aceasta intelegere, inclusiv sub forma unui inscris sub semnatura privata, respectiv un acord de mediere.

Puteti apela la un mediator, veti discuta in cadrul medierii toate aspectele pe care le veti considera necesar a fi lamurite si stabilite in acord cu colegii dumneavoastra si veti consemna intelegerea la care veti ajunge intr-un acord. Acesta are valoarea unui contract intre parti si poate ramane in aceasta forma.

Daca doriti sa-i dati mai multa greutate, puteti sa il autentificati ulterior la notar sau sa-l supuneti incuviintarii instantei, dupa optiunea dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia unui minor ! floreean floreean buna seara! vin si eu la dumneavoastra inmanata de o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv ! dati-mi voie sa va relatez pe cat de scurt posibil situatia ... (vezi toată discuția)
Partaj amiabil sau prin tribunal? denisa 15 denisa 15 Buna ziua! As dori ca cineva autorizat sa-mi dea un raspuns la problema mea: am convenit cu sotul sa divortam la notar pe cale amiabila, copilul minor ramanand ... (vezi toată discuția)
Acordul de mediere DanyD DanyD In acordul de mediere trebuie sa se regaseasca si numele mediatorului ca parte sau doar partile intre care a intervenit acordul? Am vazut un acord in care ... (vezi toată discuția)