avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Activitate amasimil

Activitate amasimil

Sunt functionar public, iar institutia a fost desfiintata prin urmatoarele acte normative:OG nr 70/30 iunie, publicata 2 iulie;Hotararea 725/4august. Conf acestora pers a fost preluat de Minister, urmand a se da preavizele care au inceput a se acorda in luna septembrie, la final. Pe data de 15 septembrie am suferit o interventie chirurgicala la picior, data de la care am intrat in CM. Pe data de 10 octombrie, am primit la domiciliu preavizul..., care va incepe sa curga de la data terminarii CM. Din cate am inteles eu din actele mai sus mentionate, perioada de acordare a preavizelor era depasita si in plus eu ma aflam in CM (desi institutia la care am fost angajata initial a fost desf dar conf og 70 personalul a fost preluat prin absorbtie de minister, deci eu am devenit angajata ministerului). Totodata, de curand am fost anuntata ca nu mi se mai poate elibera adeverinta de salariat, in conditiile in care eu am nev de acest document la prelungirea CM. Este legala aceasta procedura???????? Vreau sa contest toata aceasta poveste /actionez in justitie si as dori sa stiu care sunt caile posibile, mai ales ca posturi similare celui pe care am fost incadrata au foist scoase la concurs cu 2 saptamani in urma.... Va multumesc mult si astept un raspuns de la dvs pe adresa de e mail amasimil@yahoo.com