atata vointa, atata tarie de caracter, atata putere, in conditiile in care marea majoritate de aici aveti serviciu, familie
va urmaresc discutiile, sunteti intr-adevar o echipa
Fie ca efortul vostru si toata truda voastra sa va fie rasplatite!
Meritati sa ajungeti acolo unde va doriti!
Inca putin si veti fi acolo unde vreti, inca putin, doar un pas!
Mult succes pentru duminica si putere de concentrare :thumbup:
Urarile le-ati primit de la un ”boboc” ;)
P.S. fantastice versuri
Duminica e ziua cea mare! Va tin pumnii sa aveti subiecte frumoase
Si..... nu in ultimul rand, va rog si eu pe voi ca in ianuarie sa tineti si voi pumnii pentru ”boboci” sa aiba subiecte frumoase
:thumbup:
nu asta mi-e grija mea acum
grija mea cea mai mare este se publica pana in 26 nov. sau doamne fereste dupa26 nov.?
pentru ca oricum am senzatia ca prea multa materie nu mai stiu, iar cu modificarile de la mica reforma, as fi .... ...... ....... ..... cu si mai multa materie nestiuta
cred ca acum voi zapaci raspunsurile (ca deja mi-e somn :yawn: ), dar incerc
daca a savarsit o noua infractiune se revoca si nu se contopeste, adica e cumul aritmetic. se prevede expres
daca NU se revoca fireste ca nu e cumul aritmetic, si atunci ce poate fi ? contopire.
pentru ca infractiunea nr.2 e savarsita in conditiile art 40
pentru a 2-a problema, teoretic ar fi asa cum am zis si cum esti si tu de acord. practic, astept sa aflam la INM :worthy:
ziua mea groaznica de la serviciu nu are nicio legatura cu tine :)
despre speta referitoare la savarsirea din culpa a infractiunii
personal nu am gasit vreo decizie
patrick, am vazut ca ai punctat foarte bine despre grila din 2009
eu imi mentin rationamentul ”per a contrario”, si anume daca s-a prevazut expres la revocare ca nu se contopesc, inseamna ca atunci cand nu se revoca se contopesc, cu alte cuvinte daca este suspendare nu e cumul aritmetic - art. 83 alin 1
am vazut ca ai intrebat la un moment dat ce se intampla daca in urma contopirii si aplicarii sporului nu mai sunt indeplinite conditiile pentru aplicarea suspendarii.
Daca as avea de motivat o asemenea hotarare as face-o astfel:
din interpretarea logica a art 83 alin 3 putem deduce ca pentru o infractiune savarsita din culpa nu e obligatoriu a se aplica suspendarea si are loc revocarea primei suspendari, aspect care nu este in contradictie cu art 83 alin 1 care prevede revocarea suspendarii atunci cand s-a savarsit o infractiune
aaa, si am avut o zi groaznica (la serviciu ma refer) :(