avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate raduaw

Activitate raduaw

Multumesc pentru raspuns,o sa va comunic in cateva zile ce sa rezolvat sau daca mai este nevoie pentru alti soferi aflati in cazul meu; O mica paranteza ati scris cu dovada de circulatie emisa in Romania nu pot conduce pana la Mos Craciun fiindca e eliberata doar pentru Romania,asa si sanctiunea care am primit-o este valabila DOAR pentru teritoriul in care a fost comisa!. O zi buna
Discuție Carnet de sofer
Daca conduc pe teritoriul tarii Romaniei si ma opreste politia,imi cer carnetul de sofer ,le spun ca nu il am la mine,iau amenda si trebuie sa ma prezint la un sediu de politie in termen de 10 zile cu carnetul sa fac dovada,sau care este sanctiunea in momentul neprezentarii carnetului de sofer?
Tradusa,apostila? Si atunci in legistlatie am citit ca sanctiunea se aplica doar pe teritoriul tarii unde a fost incalcata regula de circulatie; Atunci cum pot conduce in alt stat?
Buna ziua, mi-a fost retinut carnetul de sofer UE emis in Romania pe teritoriul tarii Germaniei, 30 zile pentru ca am trecut pe rosu la semafor si m-a luat blitzul; Amenda 250 eur platita si justificata;Predau carnetul la cea mai apropriata sectie de politie,imi da dovada de retinere a carnetului auto pentru 30 zile si date despre ce a fost retinut; Intrebarea este am voie sa conduc pe teritoriul tarii Romaniei? Fac traducerea la aceea hartie de la politia din Germania ?Care au mai fost in cazul meu rog informatii ,va multumesc !
Răspuns la discuția Carte De identitate Provizorie?
as dori sa stiu daca aceasta operatiune dureaza?Cam in cate zile as avea C.I la indemana?
Răspuns la discuția Carte De identitate Provizorie?
multumesc frumos
Buna as vrea sa stiu daca se poate face C.i provizorie si in ce conditi se da aceasta si ce acte trebuie depuse mentionez am Pasaport Temporar pe 1an de zile cu domiciliul in Germania. Multumesc frumos
Răspuns la discuția Incetare contract
Multumesc!
Răspuns la discuția Incetare contract
nu e vorba de aceea firma,desi cred ca toate firmele vor sa isi pastreze clientii.Ma intereseaza legea in mod special,as vrea mai multe detalii!