avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Activitate mateiandreea

Activitate mateiandreea

Răspuns la discuția demisie neacceptata fara preaviz
da dar mie nu mi-a dat un ex emplar.contractul se face in 3 ex. da am ore suplimentare care nu le-a platit si nu mi0a dat nici ore libere cum prevede contractul si nici pauza de masa si plus de asta este foarte aroganta.am verificat in CODUL MUNCII si am dreptate.cel putin asa zic eu.
.
da dar m-am prezentat si nu a vrut sa ma mai primeasca
mateiandreea a scris:

eu in data de 01 10 2010 mi-am depus demisia la birou.sefa mea a zis ca nu mi-o accepta decat cu pr eaviz de 15 zile i-am zis ca am probleme si sa ma inteleaga ca nu mai pot merge la lucru.a zis ca nu dor cu preaviz.am sunat la resurse umane si mi-a zis ca dac nu ma prezint in preaviz dupa 3 nemotivate imi desface contr actul de munca indisciplinar.nu m-am prezentat 4 zile dupa care m-:((am hotarat sa-mi efectuez preavizul.am mers la lucru si nu a vrut sa ma mai primeasca desi am apucat de m-am pontat.a 2 zi am mers iarasi dar nu ma lasat sa intru in magazin desi fiind in preaviz eu sunt inca angajata.ce se poate face?
:((:am uitat sa mentionez ca nu mi-a desfacut contractul dupa cele 4 nemotivate.dar nici nu ma primeste sa-mi efectuez preavizul.
eu in data de 01 10 2010 mi-am depus demisia la birou.sefa mea a zis ca nu mi-o accepta decat cu pr eaviz de 15 zile i-am zis ca am probleme si sa ma inteleaga ca nu mai pot merge la lucru.a zis ca ca nu dor cu preaviz.am sunat la resurse umane si mi-a zis ca dac nu ma prezint in preaviz dupa 3 nemotivate imi desface contr actul de munca indisciplinar.nu m-am prezentat 4 zile dupa care m-:((am hotarat sa-mi efectuez preavizul.am mers la lucru si nu a vrut sa ma mai primeasca desi am apucat de m-am pontat.a 2 zi am mers iarasi dar nu ma lasat sa intru in magazin desi fiind in preaviz eu sunt inca angajata.ce se poate face?
:((:(