avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate biopolro

Activitate biopolro

Sunt poliţist, deci funcţionar public cu statut special în România. Datorită problemelor financiare cu care mă confrunt în ultima perioadă de timp, pe fondul crizei economice, sunt în imposibilitatea de a mai face faţă necesităţilor zilnice de trai, cheltuieli pentru rate, întreţinerea locuinţei, hrană etc. Am o ofertă de lucru în străinătate unde aş putea să cîştig mult, mult mai bine. Din discuţiile purtate cu cei din conducerea Inspectoratului, nu prea am nici o şansă să beneficiez de concediu fără plată pentru o perioadă aşa de mare de timp (12-24 luni)sau de vreo altă formă de încetarea a activităţilor de serviciu pentru o perioadă determinată. Cică singura modalitate ar fi demisia. Eu sincer, pe moment nu doresc să demisionez din sistem, deoarece am investit timp şi bani pentru a urma o şcoală de poliţie, cursuri de specialitate, etc şi nu vreau să dau cu piciorul la un bun dobândit legal. În speranţa că poate cineva să-mi dea vreo ideie şi să mă ajute în acest sens, vă mulţumesc anticipat!