firma are sediul in sect 6, este contestatie deoarece mi-a dat-o in format word si mi-a zis ca i sa dat nr y245/08.10.2010, ma intriga de ce dc eu am dus cm-ul pe 07.09 ei au depus contestatia asta pe 08.10, e ok?
ma scuzati ca revin dar pana pot sa sun la cas poate-mi puteti lamuri alte banuieli, eu cm-ul l-am dat pe 07.09.2010 iar contestatia are data 08.10.2010, exact data cand trebuia sa primesc salariul pentru luna in care am fost in cm - sept, cum vine asta? nu exista un termen de depunere a contestatiei? si de ce au depus la "Casa de Sanatate OPSNAJ" - acolo trebuiau sa depuna ? va rog sa ma ajutati si cu aceste nelamuriri, va multumesc anticipat!
am solicitat in scris o adersa de unde sa reiasa de ce am fost lipsa si neplatita 3 zile, am primit cateva mustrari verbale de la sefa mea si apoi de la hr am primit o contestatie in word fara numar si stampila de la cas iar in mail mi-a scris ca acea contestatie a fost inreg la cas cu nr y245/08.10.2010. credeti ca e valabila? mi-a zis ca persoana care sa ocupat de depunerea ei este in concediu si ca este la ea....... eu ce sa cred, pot sa ma interesez la cas dc intradevar a fost depusa?
ok, si in cat timp ar trebui sa aflam raspunsul? si daca e favorabil (cum sigur va fi) cine trebuie tras la raspundere pentru intarzierea la plata care mi-a fost facuta?
am intrebat la d-na de la care am primit pe mail fluturasul de salariu (in care am vazut ca sunt 3 zile lipsa) de ce nu am cele 3 zile platite si mi-a zis sa vb cu sefa mea, am vb cu sefa mea directa si mi-a zis ca deoarece eu am zis ca sunt internata si pe cm apare "ambulatoriu" si ca a trimis o contestatie la cas, iar cand primeste raspuns de la ei imi plateste ... ea nu ma crede ca am fost bolnava deoarece eu cu o sapt inainte i-am cerut in acea saptamana sa ma lase in co - toata saptamana, problema mea medicala a intervenit miercuri, de aici suspiciunea ei, a fost o nefericita coincidenta, de aici mi se trag problemele, sunt angajata la ei de 4 ani si nu am patit asa ceva pana acum, acum ca am probleme isi bat joc de mine... ce solutie exista, nu pot ramane cu 3 zile si lipsa si fara bani dupa ce ca am cam cheltuit ceva banuti la spital!
buna ziua
pe 01-03.09.2010 am fost in medical, am adus la munca cm-ul pe 07.09.10 iar la plata salariului de pe 08.10.2010 (aferent lunii sept) nu mi-au fost platite cele 3 zile de cm, ce sa fac?