avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Activitate ioanamari

Activitate ioanamari

Răspuns la discuția reparatii terasa bloc
amplasarea antenelor tv si de internet sunt legal amplasate doar deasupra locuintei mele? mie nu mi s-a cerut parerea in acest sens.
Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc care are probleme cu termoizolatia terasei. Am informat administratorul si presedintele blocului ca am probleme si la fiecare ploaie mie mi se uda peretii si se distrug si acestia nu au luat masuri. Anul trecut am facut aceasta reparatie pe cheltuiala mea,dar anul acesta s-au facut lucrari de izolare dar deasupra apartamentului meu nu s-au mai facutdesi platisem avans ptr lucrare. Mentionez ca accesul pe tersa blocului se face direct pe apartamentul meu si datorita lucrarilor la mine au stricat tot ce era facut si au amplasat toate antenele de pe bloc pe apartamentul meu. Am adus la cunostinta presedintelui si l=am informat ca doresc sa imi aduc firma ptr repararea terasei deasupra apartamentului meu. In principiu a fost de acord dar la solicitarea de a lua antenele mi-a interzis accesul pe terasa neputind cei de la firma sa execute lucrarea. Am depus o sesizare la primarie dar inca nu s-a solutionat deoarece presedintele lucreaza la politia comunitara in cadrul primariei.X-(