avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reparatii terasa bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reparatii terasa bloc

Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc care are probleme cu termoizolatia terasei. Am informat administratorul si presedintele blocului ca am probleme si la fiecare ploaie mie mi se uda peretii si se distrug si acestia nu au luat masuri. Anul trecut am facut aceasta reparatie pe cheltuiala mea,dar anul acesta s-au facut lucrari de izolare dar deasupra apartamentului meu nu s-au mai facutdesi platisem avans ptr lucrare. Mentionez ca accesul pe tersa blocului se face direct pe apartamentul meu si datorita lucrarilor la mine au stricat tot ce era facut si au amplasat toate antenele de pe bloc pe apartamentul meu. Am adus la cunostinta presedintelui si l=am informat ca doresc sa imi aduc firma ptr repararea terasei deasupra apartamentului meu. In principiu a fost de acord dar la solicitarea de a lua antenele mi-a interzis accesul pe terasa neputind cei de la firma sa execute lucrarea. Am depus o sesizare la primarie dar inca nu s-a solutionat deoarece presedintele lucreaza la politia comunitara in cadrul primariei.X-(
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 18:38, 12 Octombrie 2010
1-Realizarea de pseudo reparatii strict pe zone aferente unor proprietati ,nu sunt legal acceptate si nici nu se elibereaza garantie
2-Daca vremea va permite incercati sa executati o reparatie in "punctele nevralgice",urmand ca in momentul cand conditiile meteo vor permite sa executati o hidroizolatie pe intreaga suprafata terasa ,cu documente legale si acordare garantie
3-Pentru viitor,cu scopul preintampinarii de situatii neplacute incheiati asigurare facultativa locuinta
amplasarea antenelor tv si de internet sunt legal amplasate doar deasupra locuintei mele? mie nu mi s-a cerut parerea in acest sens.
Cautati la asociatie cartea tehnica a blocului, de fapt mai multe dosare cu desene, calcule, masuratori, schite, receptii...
In acestea este posibil sa gasiti cate ceva cu privire la terasele blocului. Eu am gasit asemenea documente si terasele blocului sunt din constructie "NECIRCULABILE".
Asa ca pe aceste terase nu ar trebui sa se circule, nu ar trebui sa fie antene cu exceptia celei comune, a paratrasnetului si gurilor de aerisire.
Chiar si dupa efectuarea lucrarilor de hidroizolatie cu firme serioase, acestea ofera garantii de 3 ani, 5 ani dar cu respectarea unor conditii printre care si necircularea pe aceste terase.
Faceti demersuri cu cei din conducerea asociatiei, in adunarea generala sa se hotarasca desfiintarea antenelor de pe bloc.
Cat priveste hidroizolatia, acum cred ca este foarte tarziu de executat, avand in vedere vremea de afara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare antena tv pe terasa blocului alinachi alinachi Buna ziua, doresc sa montez o antena TV tip satelit pe terasa blocului, insa administratorul imi interzice accesul la terasa blocului. Avand in vedere ca eu ... (vezi toată discuția)
Pot cere plata intretinerii diferentiat pentru apartament la ultimul etaj neizolat felicz felicz Buna ziua! Avem, impreuna cu socrii, doua apartamente alaturate la ultimul etaj al unui bloc din sectorul 6 al Bucurestiului. Am renovat apartamentele, am pus ... (vezi toată discuția)
Montare antena satelit insanity insanity buna, ma puteti ajuta cu un raspuns? vreau sa instalez antena parabolica pe bloc, insa presedintele blocului mi-a transmis ca nu se poate face asta, deoarece ... (vezi toată discuția)