avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... montare antena satelit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

montare antena satelit

buna,
ma puteti ajuta cu un raspuns? vreau sa instalez antena parabolica pe bloc, insa presedintele blocului mi-a transmis ca nu se poate face asta, deoarece s-a interzis accesul pe terasa, dupa retasurarea acesteia. locuiesc la et 1 si nu am semnal decat pe terasa . mentionez ca nu am semnat vreun document prin care sa fiu de acord cu decizia de a restrictiona accesul pe bloc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 12:25, 25 Decembrie 2009
Daca terasa este reparata de curand, presedintele are dreptate sa nu va aprobe. Se teme ca aceasta sa nu se deterioreze ....pentru ca nu veti fi singurul care va dori lucrul acesta.
Nu trebuie sa semnati Dv. vreun document, aceasta este decizia comitetului pentru care nu se cere acordul proprietarilor.
Comitetul o data ales, poate decide diferite lucruri fara acordul proprietarilor.
subiect - antena satelit mai sunt pe forum.
insa daca nu aveti acces la terasa blocului reparata de curand, presedintele poate sa aiba dreptate...insa vorbiti cu vecinu de la et.4 si daca va intelegi cu el o montati la geamul lui...si nu mai aveti nevoie de terasa :D
succes
La multi ani !
Mai exista varianta ca acea antena sa nu o montati pe terasa blocului ci deasupra geamului de la ultimul etaj sau in spatiul dintre doua geamuri, ca sa nu zica vecinul ca nu-i mai intra soarele in casa.
insanity a scris:

mentionez ca nu am semnat vreun document prin care sa fiu de acord cu decizia de a restrictiona accesul pe bloc.

Pentru a va lamuri cu privire la terasa blocului trebuie sa aveti in vedere ca in documentatia blocului se specifica faptul ca terasele sunt necirculabile.
In contractul incheiat cu firma care a facut lucrarea de hidroizolatie se prevede ca se garanteaza calitatea lucrarii daca se respecta conditiile de folosinta a teraselor care sunt necirculabile.
Daca instalati o antena pe terasa pierdeti garantia lucrarii de hidroizolatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare antena tv pe terasa blocului alinachi alinachi Buna ziua, doresc sa montez o antena TV tip satelit pe terasa blocului, insa administratorul imi interzice accesul la terasa blocului. Avand in vedere ca eu ... (vezi toată discuția)
Internet la bloc v.coman v.coman 1.administratorul blocului poate impiedica o firma de internet sa traga firele aferente retelui in interiorul sau in exteriorul blocului ? (singura firma ... (vezi toată discuția)
Doresc sa montez o antena de satelit pe acoperisul blocului andreiSRR andreiSRR Sunt proprietar intr-un bloc cu asociatie de proprietari. Doresc sa montez o antena de satelit pe acoperis pentru o vizibilitate mult mai buna a cerului. ... (vezi toată discuția)