ctynn 
	    	Utilizator

ctynn 
	    	Utilizator	    

elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

elga50, moderator
 elga50, moderator 	
			 Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

Art 24(6) Veniturile obţinute de asociaţia de proprietari din activităţi economice sau din alte activităţi desfăşurate se constituie ca fond special şi se vor utiliza în exclusivitate pentru îmbunătăţirea confortului şi eficienţei condominiului, pentru întreţinerea şi repararea proprietăţii comune, potrivit art. 45 alin. (3) din Legea nr. 230/2007. În aceste venituri se cuprind şi cele obţinute din închirierea unor spaţii aflate în proprietate comună indiviză, a spaţiilor pentru instalarea de reclame şi pentru serviciul de televiziune prin cablu, firme luminoase, precum şi alte venituri obţinute din orice sursă, în condiţiile legii. .
 BX 
	    	Utilizator

BX 
	    	Utilizator	    

elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 bsterea	                   

Buna seara. Am o problema de domeniul sf-ului. Am incheiat un contract de furnizare servicii de televiziune prin satelit cu o firma. Au venit meseriasii sa ... (vezi toată discuția)
	                    bsterea	                   

Buna seara. Am o problema de domeniul sf-ului. Am incheiat un contract de furnizare servicii de televiziune prin satelit cu o firma. Au venit meseriasii sa ... (vezi toată discuția)

CATALINUXP	                   

Am fost (mai sunt când sunt şi clienţi) instalator de antene pentru recepţia programelor TV prin satelit (parabolice). Eu nu am cablu, datorită faptului ... (vezi toată discuția)
	                    CATALINUXP	                   

Am fost (mai sunt când sunt şi clienţi) instalator de antene pentru recepţia programelor TV prin satelit (parabolice). Eu nu am cablu, datorită faptului ... (vezi toată discuția)

andreiSRR	                   

Sunt proprietar intr-un bloc cu asociatie de proprietari. 
Doresc sa montez o antena de satelit pe acoperis pentru o vizibilitate mult mai buna a cerului. ... (vezi toată discuția)
	                    andreiSRR	                   

Sunt proprietar intr-un bloc cu asociatie de proprietari. 
Doresc sa montez o antena de satelit pe acoperis pentru o vizibilitate mult mai buna a cerului. ... (vezi toată discuția)