avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate catalin1990

Activitate catalin1990

Autoturismul nu este lovit! Autoturismul a fost atins de conducatorul scuterului dupa ce a cazut de pe scuter, undeva langa teava de esapament. In pozele facute de anchetatori, se vede doar cum este sters praful de pe masina. Ceea ce nu am specificat in primul post, este ca la momentul producerii accidentului afara ploua, iar soferul scuterului nu a avut nevoie de zile de spitalizare, acesta a avut o fisura la clavicula, a fost bandajat cu o fasa elastica si trimis acasa.
Aseara m-a contactat si mi-a cerut suma de 2500 lei, eu nu vreau sa-i ofer acesti bani deoarece consider ca nu sunt vinovat cu nimic. Probabil doar ca am apelat serviciul de urgenta ca sa ajut un om :(. Exista posibilitatea sa contest decizia luata de anchetatori privind dosarul de culpa comuna?
Buna ziua,

In data de 9.10.2010 am fost implicat intr-un accident rutier cu un scuter...mai mult sau mai putin.
Eu eram la volanul unui autoturism, la o intersectie cu cedeaza trecerea pentru mine am acordat prioritate la 2 masini am trecut intersectia si ma asiguram si din sens opus. In acest timp un conducatorul de scuter ce circula cu viteza mare s-a speriat cand am tranversat intersectia, a franat s-a dezechilibrat si s cazut de pe scuter, rostogolindu-se la pamant a atins masina mea pe bara de spate sub portbagaj.Autoturismul nu a suferit nici-o avarie. Am apelat serv 112 fara sa imi dau seama ce va urma. Au sosit smurdul si anchetatori de la rutiera. Domni m-au chemat la politie si mi-au facut dosar de culpa co:Omunta deoarece soferul scuterului a atins masina:( cand era deja la pamant. Acum sofetul scuterului sustine ca va depune >plangere pt vatamate corporala si doreste sa ma de-a in judecata daca nu-i dau suma de 4000 lei. As vrea sa stiu daca ma da in judecata ce costuri trebuie sa suport ma refer la expertiza medicala tehnica:stunned: ce costuri suporta scuteristul. Mentionez ca masina :)mea nu are nici-o avarie doar urma de praf stearsa de pe masina. Mar ibteresa ib absurd daca ma gaseste vinivat in instanta ce consecinta as suporta.