avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate gabriel.todea

Activitate gabriel.todea

Răspuns la discuția 6 luni cu suspendare
Astazi am facut apel si mi-am luat alt avocat se pare ca primul mi-a luat doar banii.Sper sa fie bine, sentinta care am primit-o ma pus in rand cu cei infractori si sa imi fie patat cazierul pe 4 ani mi se pare total aiurea. Va multumesc am sa revin cand am sa primesc sentinta de la apel. O zi buna
Răspuns la discuția 6 luni cu suspendare
Daca fac recurs ii posibil sa se reduca pedeapsa ,si ii posibil ca si suma celui vatamat sa fie schimbata , vatamatul a primit 4000 ron .Este posibil sa ma intelg cu el si atunci as primii numai suspedarea carnetului.Mentionez ca a fost prima abatere de genul acesta pana acuma nu am mai avut nici un accident.

Va multumesc
Buna ziua

Am avut un accident rutier anul trecut in decembrie , mi s-a deschis dosar penal de catre politie si trimis in instanta deoarce vatamatul a avut 11 zile de concediu medical.Mentinonez ca s-a lovit usor la cap si a avut nevoie de 3 copci nimic mai mult.Am intrat in depasire pe linie continua si am intrat in coliziune cu ciclomotorul respectiv.Daca nu ii cadea casca de pe cap nu avea absolut nimica , viteza nu am avut si nici baut nu am fost.S-a dat sentinta 6 luni cu suspendare si anularea permisului de conducere si timp de 2 ani si 6 luni sa nu mai am alt accident.Aici nu prea inteleg ce ii cu 2 ani si 6 luni .Intrebarea daca fac recurs si imi iau alt avocat ii posibil sa primesc mai putin si sa nu mi se anuleze carnetul de conducere.S-au cel mai bine ii sa ma inteleg cu vatamatul.Mi-am luat un avocat la inceput dar se pare ca majoritatea iau doar banii restul nu mai conteaza si judecatoarea s-a schimbat pe la mijlocul anului. Cat timp imi ramane in cazier ca am avut accident ca si vatamare corporala.

Va multumesc