avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate NEACSU IONELA GEORGETA

Activitate NEACSU IONELA GEORGETA

Răspuns la discuția Calcul energie termica
Va multumesc pentru raspuns!
Am citit ordinul dar de la asociatia de proprietari ni s-a spus(invocand prevederile Legii 230/2007) ca nu este in masura sa ne lamureasca, deoarece si de acest calcul se ocupa tot firma care efectueaza citirea repartitoarelor si repartizarea cheltulielilor.
Este legal si normal ca o firma la ale carei servicii vreau sa renunt sa se ocupe in continuare de repartizarea cheltuielilor?
Buna ziua,
Ma intereseaza modalitatea de calcul a energiei termice in apartament in cazul in care nu mai doresc calculul acesteia prin repartitoare.
Mentionez ca locuiesc intr-un bloc in care sunt montate repartitoare si ajung sa platesc de 3 ori mai mult decat vecinul care se afla pe locul al doilea la consum, in conditiile in care suprafata aparamentului unde locuiesc este mai mica.
In urma reclamatiilor facute la firma care a montat repartitoarele ni s-a calculat coeficienti mai mari decat inainte si nu ni s-a pus la dispozitie modalitea de calcul individualizata pentru apartamet sa sa vedem de unde au ajuns la asemenea calcule.
Ma intereseaza cum se plateste in cazul in care renuntam la plata contorizata in apartament. Cam cat ar ajunge costul energiei termice in aceste conditii?
Va multumesc!