nu stiu care pe care nu a inteles..poate eu nu v-am inteles. repet. daca din suma respectiva achit 900 ron in cele 15 zile, mai sunt executat silit dupa exirarea trrmenului respectiv?
As avea o problema,in urma cu ceva vreme am luat o amenda de 1000 ron + chieltueli de judecata....am ignorat amenda in speranta ca va intra la impozite si cand v-oi dispune de suma respectiva am sa o achit...dupa ceva vreme imi vine de la finante o hartie prin care mi se cere suma respectiva in termen de 15 zile altfel sunt executat silit...intrebarea mea este...daca merg la finante si le platesc din 1050 ron...suma de 800 as putea optine o amanare de cateva zile pana la urmatorul salar? sau sunt obligat sau sunt obligat sa o achit toata o data in termen de 15 zile?
Care sunt sansele sa fiu prins dupa nr de telefon si nume?cu care nu am interactionat cu acel individ, ele gasinduse doar pe biletul de la ramburs, fara semnatura sau date perosnale?
Nu stiu ce sa zic, nu mi se pare normal, pt ca oricine poate sa mearga la un curier sa trimita ceva si sa dea alt nume si numar de telefon,fara sa i se ceara buletin sau semnatura ceva care sa demonstreze ca e cine pretinde el ca e,si banii nu au fost ridicati de la curier daca el face plangere la curier ar trebui sa i se returneze...
Singura metoda de a se ajunge la mine este aceea in care politia cere datele personale al acelui numar aflat pe awb care bine inteles putea fi dat de catre orisicine avand in vedere ca nu mi-a cerut nici un act de identitate decat nume si nr de telefon. In acest caz ce mi se poate intampla?din cate am inteles de pe net individul respectiv a anuntat politia. ce parere aveti?
Din lipsa de bani am incercat sa dau o asa zisa teapa unui tip din tara, insa pe urma mi-am dat seama ca nu am facut bine dar deja e prea tarziu, livrarea coletului sa facut deja, rambursu nu l-am ridicat bine inteles, in acest caz ce se poate intampla, ti sa mentionez ca nu am semnat nici o hartie sau sa dau date personale decat numele meu si numaru de telefon cel real catre firma de curierat,dar cu cel ce am vb la tel era alt numar.intrebarea mea este, daca depune plangere Numele si numaru de telefon de pe AWB sunt o proba?