avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate chivuletz_cvu

Activitate chivuletz_cvu

Răspuns la discuția Angajator \"tepar\"
O sa astept sa vad ce se rezolva la politie si daca focul se aprinde si mai tare, cu toate ca dorinta mea este sa se rezolve pe cale amiabila, o sa inaintez cu plangere la itm si in caz de amenintari si alte prostii o sa apelez si la instanta.
Eu va multumesc mult si o zi buna va doresc.
el are documente de ale noastre la firma, pontaje sau fluturase nu sunt. nu a facut dovada nici unui salariu. dar suntem 4 persoane plus vecini de bloc care ne-au vazut muncind, in garsoniera respectiva. bani am luat din prima luna, din care a oprit garantia. iar cand trebuia sa plateasca si jumatatea de luna, avansul, a refuzat. ne-a indus in eroare. a incalcat si el art. 215 din codul penal
asa m-am gandit si eu, dar as dori doar sa ii inapoiez sculele si sa imi dea banii. se poate rezolva situatia la politie? Cineva spunea ca este un om cu "pile". Nu sunt singurul in situatia de neplata a salariului, dar sunt singurul la care are scule si asta ma ingrijoreaza. In cazul in care nu se rezolva la politie am inteles ca pot vorbi si cu ceilalti colegi care au patit-o si sa depunem o plangere la politie si una la itm. si atunci va fi mai rau de el.
Am si eu o problema la locul de munca,lucrez in domeniul constructiilor, angajatorul a refuzat sa imi faca contract, am lucrat la el o luna si jumatate. Din prima luna mi-a oprit garantie 300 ron iar restul saptamanilor lucrate sunt neplatite. Doua din sculele lui sunt la mine si i-am spus sa vina sa le ia si sa imi faca lichidarea, dar a refuzat, acuzandu-ma de furt. Cand am luat sculele doi din colegi erau de fata. A facut plangere la polite, acum astept citatia si o sa ii inapoiez sculele intacte, dar salariul meu?