avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Activitate Blacksephora

Activitate Blacksephora

Răspuns la discuția Executare silita
Multumesc mult pentru raspuns.As mai avea o intrebare: credeti ca e mai bine sa trimit o scrisoare oficiala bancii prin care sa explic motivele care au dus la aceasta situatie? Pentru ca ma gandesc ca o convorbire telefonica nu are nici o valoare, nu?
Buna ziua,

In urma cu 2 ani mi-am facut credit la o banca.In noiembrie anul trecut am fost restrucurata. Am facut o restructurare a creditului, reducandu-se rata semnificativ, dar din luna mai nu am mai putut plati.Mentionez ca nici in ziua de azi nu am servici.Lucreaza doar sotul meu. Azi am primit un telefon de la depart. judiciar al bancii prin care sunt informata ca luni dosarul meu este trimis in instanta si voi primi o citatie prin care sa ma prezint la tribunal.Am fost sfatuita sa imprumut bani de la prieteni sa platesc ratele pana maine.In toate aceste luni nu am primit nici un fel de somatie de plata, sau vreun alt act. Intrebarea mea e urmatoarea : Ce se intampla in cazul in care nu pot sa platesc? Si aceasta executare silita se refera la bunurile mele, sau si la cele ale sotului meu ( sotul meu este co-proprietar la un apart mostenit )? Au dreptul sa opreasca salariul sotului meu?

Multumesc anticipat de ajutor.