multumesc pentru raspuns.astept si alte sfaturi.au fost altii la aceeasi banca,tot someri si le-au oferit doar 6 luni plata doar a principalului urmand ca in urmatoarele 6 luni sa plateasca rate mai mari si cu penalizari.iar cererile se aproba f.greu timp in care tb sa platesti rata intreaga.astept alte sugestii ,va rog.am un contract prin care fratele recunoaste suma imprumutata si ca a introdus-o in firma lui.firma a dat faliment,el a fugit,bunuri nu are pe numele lui.cum se pune in aplicare executarea?dupa cate zile de intarziere?
am facut un credit in 2008,nevoi personale,fara garantii.banii toti i-am dat fratelui meu.din 2009 sunt somer.fratele nu a mai platit ratele,a fugit din tara,nu are nimic pe numele lui.sunt disperat.am imprumutat din alte parti bani si am achitat pana acum rata.sunt in intarziere cu 50 zile.sunt supraindatorat.am o locuinta pe numele meu.ma pot executa silit?pot cere o amanare?pot discuta cu banca ?pot obtine un ragaz?sau daca vor afla ca
sunt fara loc de munca de 1 an vor trece la executare silita?nu am bani de avocat,imi vine sa-mi pun capat zilelor.dati-mi un sfat,va rog!